Σάββατο, 28 Αύγουστος 2021 11:38

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σημαντικές προσθήκες με Τζανετέα και Σταθά

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Σημαντικές προσθήκες με Τζανετέα και Σταθά

Να συνεχίσει την καλή πορεία που είχε τα δύο προηγούμενα χρόνια, θα επιδιώξει και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν η Α.Ε. Μάνης.

Η ομάδα τις δύο προηγούμενες χρονιές παρουσίασε μια καλή εικόνα, όσο διάστημα παίχθηκε ποδόσφαιρο, αφού λόγω του κορονοϊού υπήρξε μεγάλο διάστημα αποχής από κάθε αθλητική δραστηριότητα.
Στην ομάδα πιστεύουν ότι η φετινή χρονιά θα κυλήσει χωρίς προβλήματα, παρότι ακόμη δεν έχει τελειώσει το πρόβλημα με τον κορονοϊό και οι διοργανώσεις της ΕΠΣΜ θα διεξαχθούν κανονικά.
Ηδη από την περασμένη Δευτέρα, ο Παναγιώτης Δρούγας που θα βρίσκεται για 3η σερί χρονιά στον πάγκο της Α.Ε.Μ., έπιασε δουλειά και υποβάλλει τους παίκτες του σε καθημερινές προπονήσεις ώστε να μπουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να ετοιμαστούν για τις υποχρεώσεις τους, τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Στο δυναμικό της ομάδας δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές, το βάρος θα πέσει στους περισσότερους παίκτες που ήταν στον περσινό κορμό και σε όποια παιδιά αποκτούν τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Μέχρι στιγμής δύο είναι τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο 29χρονος αμυντικός Γιάννης Τζανετέας (φωτό) που έπαιζε στον Α.Ο. Διαβολιτσίου και ο έμπειρος τερματοφύλακας Θεόδωρος Σταθάς, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ακρίτα Κορώνης.
Δύο είναι και οι παίκτες που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Μάνης.
Ο επιθετικός Σταύρος Τσουλάκος, που πήγε στον Πάμισο και ο αμυντικός Δημήτρης Πολυμενέας, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Φιλικά με Ανάληψη και Καλό Νερό

Το πρώτο τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, όπου θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Μια εβδομάδα αργότερα στις 12 του μήνα η Α.Ε.Μ. θα αντιμετωπίσει και πάλι στο γήπεδο της, το Καλό Νερό. Από εκεί και πέρα γίνονται επαφές για τη διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού, πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα για το κύπελλο Μεσσηνίας.