Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 18:08

ΠΑΜΙΣΟΣ: Προφορική συμφωνία με Κώστα Αργυρόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Προφορική συμφωνία με Κώστα Αργυρόπουλο!

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει ο Πάμισος μια σημαντική μεταγραφή. Ο λόγος για τον Κώστα Αργυρόπουλο, ο οποίος ζήτησε να μείνει ελεύθερος από το Μεσσηνιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μεσσήνης! 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Παμίσου και εφόσον αποδεσμευτεί από το Μεσσηνιακό, θα υπογράψει. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και αύριο, μιας και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό σκέλος.
Ο Αργυρόπουλος ήταν από τα βασικά στελέχη του Μεσσηνιακού τα τελευταία χρόνια και η απόκτησή του (αν τελικά δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή) θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τους Νησιώτες που θα ενισχυθούν αισθητά στη μεσαία γραμμή.
Να σημειωθεί ότι η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις και με δύο ακόμα παίκτες που έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια στον Μ.Γ.Σ. Τον Αντώνη και το Γιάννη Καλογερόπουλο, αλλά για την ώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Στο "στόχαστρο" βρισκόταν και ο Μπαλαλάς που τελικά έδωσε τα χέρια με τον Εθνικό Μελιγαλά.
Για την ώρα οι τρεις προσθήκες που έχουν γίνει είναι οι γκολκίπερ Βόλος, Καλλιντέρης και ο επιθετικός Βλαχόπουλος και είναι στα "σκαριά" η τέταρτη και πιο ηχηρή μεταγραφή.

Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις

Πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση, οι άνθρωποι του Παμίσου προχωρούν και το θέμα των ανανεώσεων. Συγκεκριμένα υπάρχουν επαφές με τους Μωράκη, Ι. Τρίψα, Χρ. Τρίψα, Ηλιόπουλο, Φιλόπουλο, Κωτσάκη και Πατσιώτη. Επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες. Οσοι πάντως αποχωρήσουν θα αντικατασταθούν.
Στο μεταξύ, χθες έμεινε και τυπικά ελεύθερος ο Βασίλης Αλεβίζος που θα συνεχίσει στο Διαβολίτσι. Παρελθόν αποτελεί επίσης και ο Ζάρκος, όπως και οι Μανωλόπουλος, Μπούνας.
Η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής θα ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία.
Το βέβαιο είναι ότι θα γίνει υπό τις οδηγίες των Σπύρου Τσίκινη και Νίκου Γεωργακλή, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Πάμισο. Αυτό που θέλουν φυσικά είναι μέχρι τότε να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ ώστε να δουλέψουν από το ξεκίνημα με όλους τους παίκτες. Ο Πάμισος κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία, αλλά δεν μπόρεσε στη συνέχεια να ανέβει στη Γ' εθνική. Το ζητούμενο και τη νέα σεζόν θα είναι να κόψει στο φινάλε πρώτος το νήμα.