Σάββατο, 28 Αύγουστος 2021 12:59

ΔΩΡΙΟ: "Να γίνει ένα νέο ξεκίνημα", τονίζει ο Παν. Πολίμος

Γράφτηκε από τον

Με τον Παναγιώτη Πολίμο στον πάγκο του θα πορευτεί το Δώριο τη αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η νέα διοίκηση της ομάδας που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές ξεκίνησε άμεσα τις προσπάθειες να δώσει λύσει σε διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα και ξεκίνησε από το αγωνιστικό κομμάτι με την πρόσληψη του Παναγιώτη Πολίμου.
Αμέσως μετά τη συμφωνία συνεργασίας η διοίκηση σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: “Ο κ. Πολίμος έχει συνδέσει το όνομα για πολλά χρόνια με την ομάδα των Πράσινων Πουλιών που λειτουργεί ως Ακαδημία, από όπου με μεγάλη επιτυχία έχουν προωθηθεί αρκετοί μικροί στο Μεσσηνιακό και όχι μόνο ποδόσφαιρο!!!”.
Ο έμπειρος προπονητής εκτός από την παρουσία του αρκετά χρόνια στα Πράσινα Πουλιά έχει εργαστεί σε Πανιώνιο, Α.Ε. μάνης (2,5 χρόνια) και Εθνικό Μελιγαλά (2,5).
Από εκεί και πέρα η πρώτη συνάντηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 30 Αυγούστου. Η συνάντηση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στα αποδυτήρια του γηπέδου και θα είναι ουσιαστικά η πρώτη γνωριμία του προπονητή με τους ποδοσφαιριστές. Το επόμενο ραντεβού είναι δύο ημέρες αργότερα την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο όπου μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία συνεργασία με την ομάδα του Δωρίου, ο Παναγιώτης Πολίμος δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Είναι μια νέα διοίκηση που έχει όρεξη και διάθεση για δουλειά. Θα γίνει νέο ξεκίνημα, όπου θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε νέες βάσεις για το Δώριο, που είναι μια μεγάλη ομάδα στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και θα πρέπει κάποια στιγμή με τις βάσεις που θα κτίσουμε να ανέβει και να παίξει εκεί που ανήκει”.