Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 14:01

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Απέκτησε Καντούτση και Τσιγαρίδη

Γράφτηκε από τον

Τρίτη μεταγραφή τις τελευταίες ημέρες με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου...

Συγκεκριμένα ο ΑΟΔ ανακοίνωσε το Σάββατο την απόκτηση του Τάσου Καντούτση, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από δύο πρώην παίκτες της “Μαύρης Θύελλας”, τους Κώστα Ηλιόπουλο και Πολ Γουερέ.
Ο Καντούτσης είναι 27 χρονών κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη “Μαύρη Θύελλα” σε διαφορετικές περιόδους.
Εκτός από την Καλαμάτα έχει αγωνιστεί και σε Νίκη Βόλου, Ιάλυσο, Ηλυσιακό, όπως και σε ομάδες της Κύπρου.
Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες, που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα το συγκρότημα του Μάρκου Στεφανίδη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κοντοχωριανό μας Τάσο Καντούτση, γνώριμο μας από την πενταετή θητεία του στην Καλαμάτα. Ο Τάσος έχει αγωνιστεί στην Ομόνοια Λευκωσίας, σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής (Νίκη Βόλου, Ιάλυσο Ρόδου και Ηλυσιακό), ενώ ήταν διεθνής και αρχηγός σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.
Τάσο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΔ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.

Επίσης χθες ανακοινώθηκε και η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Πάρη Τσιγαρίδη που συμμετείχε εδώ και καιρό στις προπονήσεις.
“Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Πάρη Τσιγαρίδη. Εχει αγωνιστεί στα 16 του Γ’ εθνική με την Καλαμάτα, μετά 2 χρόνια ΑΕΚ Κ17 και Κ19 και ένα χρόνο Παναιτωλικό Κ19 .
Πάρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΔ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ακόμη ο ΑΟΔ είναι κοντά στην απόκτηση ενός Ισπανού δεξιοπόδαρου αμυντικού που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία.