Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 16:38

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξανά στα κιτρινόμαυρα ο Χρήστος Μαραβέλας

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξανά στα κιτρινόμαυρα ο Χρήστος Μαραβέλας

Τον έμπειρο μέσο Χρήστο Μαραβέλας απέκτησε τις προηγούμενες ημέρες η ΑΕΚ Καλαμάτας, συνεχίζοντας την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει για 2η φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά τη φετινή προσπάθεια της ομάδας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση για την απόκτηση του αναφέρει: “Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ΑΕΚ Καλαμάτας, αποκτώντας τον έμπειρο χαφ με πλούσιο βιογραφικό στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων ο Μαραβέλας έχει αγωνισθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στον Τσικλητήρα Πύλου, Ομόνοια, Ακρίτα Κορώνης, Τέλλο Άγρα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη θητεία του πολύπειρου παίκτη στην ομάδα μας και θα προσθέσει ποιότητα και ασφάλεια στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Χρήστο καλώς μας ξανά ήρθες!!!”.

Παρελθόν ο Κουκέας

Αντίθετα δεν θα συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους ο Βαγγέλης Κουκέας, αφού οι δύο πλευρές προχώρησαν από κοινού στη λύση της συνεργασίας του, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης: “Η ΑΕΚ Καλαμάτας ανακοινώνει την λύση, από κοινού, της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κουκέα. Ευχές για κάθε καλό στην συνέχεια!”.
Μάλιστα, εντός των ημερών θα γίνουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, αφού έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση συνολικά 6 παικτών, όπως επισημαίνει η διοίκηση, στη συνέχεια της ανακοίνωσης τη για την αποχώρηση του Βαγγέλη Κουκέα. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα ακόλουθα: “Επίσης, άμεσα θα ανακοινωθούν 2 σημαντικές μεταγραφές έμπειρων παικτών, όπως και 4 νεαρών. Κλεισμένος και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας. Τέλος έχουν ολοκληρωθεί και οι ανανεώσεις παικτών. Άμεσα θα γίνουν και οι ανακοινώσεις”.