Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 18:05

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα!

Γράφτηκε από τον

Μετά από 3 χρόνια απουσίας το Ασπρόχωμα επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας.

Η επανέναρξη λειτουργίας της ομάδας οφείλεται σε δύο παλιούς παράγοντες της ομάδας που υπηρετούν το Ασπρόχωμα 23 χρόνια, στους Δημήτρη Ηλιόπουλο και Σταύρο Τσιχριτζή. Οι δύο παράγοντες έχουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα και αποφάσισαν να την λειτουργήσουν ξανά. Μάλιστα έκανες και επαφές με τοπικούς φορείς και επαγγελματίες της περιοχής, όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον για να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά της ομάδας.
Από εκεί και πέρα έκαναν επαφές με παίκτες που ήταν στην ομάδα ώστε να επανέλθουν και να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να συμμετάσχει στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.
Εχει προγραμματιστεί συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο μαζί τους ώστε σιγά-σιγά να οργανωθούν και να αρχίσουν να ασχολούνται με τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα. Σε δύο από αυτά έχουν σταθεί οι Ηλιόπουλος και Τσιχριτζής,
το ένα αφορά τα δελτία των παικτών και το άλλο αφορά στο υγειονομικό κομμάτι με τους ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους. Οπως μας μετέφερε ο Σταύρος Τσιχριτζής: “υπάρχουν θέματα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί σχετικά με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, αλλά και το τι θα γίνει με τους παίκτες πως θα παίζουν έχοντας κάνει το εμβόλιο ή θα αγωνίζονται ανεμβολίαστοι. Δύο θέματα τα οποία δυσχεραίνουν τη λειτουργία όχι μόνο της ομάδας μου, α
λλά και των άλλων ομάδων της Μεσσηνίας” και κατέληξε λέγοντας: “Η ΕΠΣΜ οφείλει να βγει και να πάρει θέση με επίσημη ανακοίνωση για να γνωρίζουμε και εμείς τι θα κάνουμε”.