Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2021 11:24

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αποφασισμένη για το πρωτάθλημα – Πέντε νέα πρόσωπα

Γράφτηκε από τον

Ο,τι δεν μπόρεσε την περσινή σεζόν λόγω της πανδημίας, θέλει να πετύχει φέτος η Κυπαρισσία.

Η τριφυλιακή ομάδα ξεκίνησε από τις 16 Αυγούστου προετοιμασία με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και με βάση το ρόστερ, είναι από τα φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο στην Α’ τοπική.
Κάτι που ίσχυε και πέρυσι, αλλά το πρωτάθλημα διεκόπη. Η διοίκηση όμως κράτησε τον Ηλία Φωτόπουλο στον πάγκο, όλους τους παίκτες με εξαίρεση τον Λυμπέρη Διονυσόπουλο που αποχώρησε οικειοθελώς, ενώ ενισχύθηκε και στο μεταγραφικό παζάρι με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Γιάννη Παρασκευόπουλο, ο οποίος είναι 31 ετών δεξί μπακ και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αίαντα Γαστούνης και τον 30χρονο επιθετικό Παναγιώτη Ραυτόπουλο από το Αλφειο Επιταλίου, ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στον Αίαντα, στον Αστέρα Αμαλιάδας και σε αρκετές ακόμα ομάδες της Ηλείας.
Από εκεί και πέρα, προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα ο τερματοφύλακας Κυριάκος Αθανασόπουλος, ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μπούρας και ο μέσος Γιάννης Βλάχος. Ως εκ τούτου τα νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι είναι πέντε και θα αυξηθούν μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.
Ο Ηλίας Φωτόπουλος εκτιμά ότι η ομάδα μπορεί να γίνει καλύτερη συγκριτικά με πέρυσι. Διακρίνει όρεξη για δουλειά στις προπονήσεις και ευελπιστεί ότι η Κυπαρισσία θα είναι έτοιμη στην έναρξη της Α’ τοπικής.

Ξεκίνημα στα φιλικά με εντυπωσιακή νίκη

Η Κυπαρισσία ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τα φιλικά, νικώντας την περασμένη εβδομάδα με 6-1 τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους. Ο Παναγόπουλος πέτυχε τρία γκολ, ενώ σκόραραν και οι Μιτρόφ, Χρ. Μπουτσικάκης και Κυρ. Κωνσταντόπουλος, με τον Ηλία Φωτόπουλο να χρησιμοποιεί διαφορετική 11άδα σε κάθε ημίχρονο.
Ακόμα βέβαια είναι αρκετά νωρίς και ο έμπειρος τεχνικός δεν στέκεται στα αποτελέσματα των φιλικών.

Δυνατό τεστ στη Γαστούνη

Σήμερα η Κυπαρισσία θα δώσει το δεύτερο τεστ της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης. Το ματς θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Γαστούνης και σίγουρα προσφέρεται για συμπεράσματα, μιας και οι γηπεδούχοι μετέχουν σε ανώτερη κατηγορία (Γ’ εθνική).
Θα ακολουθήσουν φιλικά με Καλό Νερό (την επόμενη Τετάρτη) και Διαβολίτσι (το επόμενο Σάββατο), καθώς αργούν τα επίσημα παιχνίδια.