Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2021 10:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αποκαλυπτήρια με Ολυμπιακό Βόλου

Γράφτηκε από τον

Η ώρα των... αποκαλυπτηρίων έφθασε για τη “Μαύρη Θύελλα”, καθώς σήμερα θα δώσει το πρώτο φιλικό ενώπιον του κοινού της, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στις 5.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Η “Μαύρη Θύελλα” έχει αντιμετωπίσει τους “ερυθρόλευκους” και στη Μαγνησία (νίκη με 4-0), ενώ την περασμένη εβδομάδα έπαιξε στο Μαρκόπουλο με τον Εθνικό Πειραιώς (1-1). Το σημερινό τρίτο κατά σειρά τεστ, είναι λοιπόν το πρώτο επί μεσσηνιακού εδάφους και δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να δουν τη δουλειά που γίνεται εδώ και ένα μήνα στην προετοιμασία για την πρόκληση που λέγεται Super League 2. Στο γήπεδο δικαίωμα εισόδου έχουν οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
“ Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο αυριανός (4/9/2021) φιλικός αγώνας της Μαύρης Θύελλας με τον Ολυμπιακό Βόλου θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παραλίας με ώρα έναρξης στις 17.30 μμ.
Γενική είσοδος, τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν εμβολιασμένοι φίλαθλοι, ενώ θα τηρηθούν όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας, εννοείται ότι μπαίνουν χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, αρκεί να είναι εμβολιασμένοι”.