Σάββατο, 19 Ιούλιος 2014 06:06

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σημαντική ενίσχυση με Χρήστο Μανιάτη! - τελειώνει σήμερα με Αργυρόπουλο

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Παμίσου θα πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Μανιάτης. Ο έμπειρος αμυντικός συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τη διοίκηση των "πρασίνων" και συμφώνησε ώστε να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής Μεσσηνίας.


Ο Μανιάτης έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της Καλαμάτας, της Κορίνθου και του Εθνικού Μελιγαλά και η απόκτησή του ενισχύει περισσότερο τους Νησιώτες αν αναλογιστούμε ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Κώστα Αργυρόπουλου. Ο τελευταίος έχει ως γνωστόν συμφωνήσει προφορικά με τον Πάμισο  και σήμερα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα έχει συνάντηση  το πρωί με τη διοίκηση του Μεσσηνιακού ώστε να αποδεσμευτεί και εν  συνεχεία θα μεταβεί στη Μεσσήνη για να ολοκληρωθεί αυτή η σημαντική μεταγραφή,
Στο "στόχαστρο" του φιλόδοξου συλλόγου βρίσκονται και οι Γιάννης και Αντώνης Καλογερόπουλος που επίσης έχουν φορέσει τη φανέλα του Μεσσηνιακού. Χθες μάλιστα το βράδυ είχε προγραμματιστεί ραντεβού με τους εν λόγω παίκτες ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουν σε συνεργασία.