Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 23:19

Λάμψη αστέρων στα Φιλιατρά σε φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό! (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

Γέμισε αστέρια τη Δευτέρα το νέο Στάδιο Φιλιατρών για το φιλανθρωπικό φιλικό ανάμεσα στην Εράνη και τους φίλους του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 όπως ο Καραγκούνης, ο Μπασινάς, ο Κατσουράνης, ο Νικοπολίδης καθώς και παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φόρεσαν ξανά τα αθλητικά τους και έπαιξαν για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών. Οικοδεσπότης ο Νίκος Λυμπερόπουλος που έκανε μεγάλη καριέρα στην Καλαμάτα, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και στο εξωτερικό, ξεκινώντας από την Εράνη.

Ο “Λύμπε” δεν ξεχνά τον τόπο του, με τους συντοπίτες του να δείχνουν και αυτοί την αγάπη τους στον παλαίμαχο άσο γεμίζοντας σήμερα το γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Νίκου Λυμπερόπουλου αγωνίστηκε και ο γιος του Κωνσταντίνος, αλλά και ο ξάδερφος του Σωτήρης Λυμπερόπουλος.
Το “παρών” έδωσε και ο νικητής του φετινού Survivor Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας.

Νίκη με ανατροπή

Για την ιστορία, η Εράνη νίκησε με 3-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με πέναλτι του Νίκου Λυμπερόπουλου.
Ο Σπυρόπουλος ισοφάρισε με σουτ και στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος αστόχησε σε πέναλτι (άουτ) χάνοντας την ευκαιρία να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους φίλους του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ετσι το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, που είχε διάρκεια 40 λεπτών. Στο δεύτερο 40λεπτο, η Εράνη σκόραρε με σουτ του Ντέιβιντ και σουτ του Διονυσόπουλου, παίρνοντας έτσι τη φιλική νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο το φιλικό διαιτήτευσε ο Χρονόπουλος με βοηθούς τους Καραμπέτσο, Αντωνόπουλο, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Μιχαλόπουλος. Στο δεύτερο μέρος, ρέφερι ήταν ο Μπλάνας, έχοντας βοηθούς τους Καραμπέτσο, Μιχαλόπουλο και τέταρτο διαιτητή τον Αντωνόπουλο.

“Να μιμηθούν τον Νίκο Λυμπερόπουλο”

Ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης ευχαρίστησε όλους τους παλαίμαχους και την Εράνη που έπαιξαν στο φιλικό, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο Νίκο Λυμπερόπουλο.

“Εύχομαι να μιμηθούν τον Νίκο Λυμπερόπουλο και άλλοι πατριώτες μας σε άλλα πράγματα και να είναι κοντά μας. Ο τόπος χρειάζεται τους φίλους πατριώτες, τα παιδιά που μεγάλωσαν εδώ και έχουν άξιες οικογένειες”, δήλωσε ο Γιώργος Λεβεντάκης έχοντας δίπλα του τον Ν. Λυμπερόπουλο και πρόσθεσε: “Είναι συγκινητική αυτή η προσπάθεια. Παιδιά που έφυγαν, διακρίθηκαν και δεν μας ξέχασαν. Θέλουμε να προβάλουμε την αγάπη για τον τόπο μας. Να δείχνουμε καθημερινά , ότι αγαπάμε αυτόν τον τόπο και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας”.


Ο δήμαρχος από την πλευρά του θα προσφέρει 1.000 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών.

Να σημειωθεί ότι το φιλικό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας Δημήτρης Στριμπάκος, Νίκος Φρούσσος, Μαρία Παναγοπούλου και Σωτήρης Μπακούρος. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Τάσος Μητρόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που συμμετείχε επίσης στο τελευταίο Survivor.
ΕΡΑΝΗ: Kουμπαρούλης, Δ. Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Σταθόπουλος, Ανδρώνης, Χρονόπουλος, Χάρμπας, Πέππας, Σπυρόπουλος, Μπάρκας, Μίλε, Περαματζής, Κόλλιας, Διονυσόπουλος, Α. Γεωργιόπουλος, Γριβοκωβστόπουλος, Κλαριώτης, Ντέιβιντ, Γιούλης.
ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ: Χαλκιάς, Νικοπολίδης, Κατσούλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Μπασινάς, Καψής, Κυργιάκος, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Λάκης, Σ. Λυμπερόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος.