Παρασκευή, 18 Ιούλιος 2014 21:25

ΔΩΡΙΟ: Δυνάμωσε στην επίθεση με Ψωρομύτη, Βασιλόπουλο και Σωτηρόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη μεταγραφική του ενίσχυση το Δώριο, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Θανάση Ψωρομύτη, Ντίνου Βασιλόπουλου και Στέλιου Σωτηρόπουλου. Ο πρώτο έμεινε ελεύθερος από τον Τέλλο Αγρα και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του φιλόδοξου συλλόγου.


Ο Ψωρομύτης ήταν και πέρυσι στο "στόχαστρο" του Δωρίου, όπως και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, χωρίς όμως να έχει επέλθει συμφωνία. Πλέον έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να πιστεύουν ότι θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Πρόκειται άλλωστε για έμπειρο παίκτη που έχει το γκολ και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Γι' αυτό και η διοίκηση επέμενε στην απόκτησή του και τελικά τα κατάφερε την Πέμπτη το βράδυ. 
Ο Βασιλόπουλος επιστρέφει από τον Εθνικό Μελιγαλά όπου αγωνίστηκε πέρυσι ενώ ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Στέλιος Σωτηρόπουλος έρχεται από τον Τσικλητήρα Πύλου.
Στο μεταξύ, την παραμονή του στην ομάδα ανανέωσε ο Σταύρος Γιαννόπουλος ενώ υπάρχει αισιοδοξία για παραμονή του Μακρυνιώτη.
Αντίθετα αποχώρησαν οι Λούγκα και Αθανασόπουλος.