Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2021 17:58

Επίσημα στην Κόνιασπορ ο Χασάν

Γράφτηκε από τον

Η Κόνιασπορ ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό, με τους Τούρκους να έχουν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Παίκτης της Κόνιασπορ είναι και με τη βούλα ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός υπέγραψε στην τουρκική ομάδα για ένα χρόνο, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συμφωνία έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Χασάν αποχωρεί από τους ερυθρόλευκους έπειτα από δύο θητείες στο λιμάνι, επί ημερών Πέδρο Μαρτίνς. Σε 95 συμμετοχές με τους ερυθρόλευκους σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 38 γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Ο Αιγύπτιος φορ αποχαιρέτισε τους φίλους των ερυθρολεύκων με ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο είχε τα σημαντικότερα από τα 38 γκολ που σημείωσε με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χασάν στην ανάρτησή του: "Σε όλους στον Ολυμπιακό, θα ήθελε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Ήταν απίστευτα τα τρία χρόνια που έζησα στην Ελλάδα και με λύπη πρέπει να πω αντίο.

Αγαπητοί φίλαθλοι, δεν έχω λόγια να πω για την αγάπη που έχω για εσάς. Η υποστήριξη που μου δώσατε από την ημέρε που ήρθα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από τα πάντα.

Εσείς είστε ο λόγος πίσω από το κίνητρο και τη δύναμη που μας αφήνουν να κερδίζουμε τρόπαια και να συνεχίζουμε να παίζουμε και να παλεύουμε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα μου λείψετε όλοι και σας εύχομαι τα καλύτερα".

Πηγή: sport24.gr