Πέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2021 11:28

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Σημαντική ενίσχυση με Λιόλιο

Γράφτηκε από τον

Τα “ερυθρόλευκα” θα φορά τη νέα σεζόν ο Νίκος Λιόλιος, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό Ανάληψης που ενισχύεται αισθητά με σκοπό να ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο Λιόλιος προέρχεται από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, έχοντας παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες (Αρης, Καλαμάτα, Καβάλα και άλλες ομάδες).

Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, που προσθέτει ποιότητα στην ομάδα της Ανάληψης, η οποία και με αυτή την μεταγραφή δείχνει τις φιλοδοξίες της.
Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη συμφωνία με τον Νίκο Λιόλιο αναφέρει: “ Η διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης Μεσσήνης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λιόλιο. Ο Νίκος έχει αγωνιστεί στην K18 του Παναθηναϊκό, όπου και βγήκε πρωταθλητής και στην συνέχεια ακολούθησε μια διαδρομή σε Β και Γ εθνική με Ρόδο, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλή, Βύζαντα, Πανιώνιο και Καλαμάτα το 2013–14. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και μετέπειτα στην Καβάλα, πριν επιστρέψει μόνιμα πλέον στα πάτρια εδάφη και μια τετραετία φορέσει ξανά τα χρώματα της Καλαμάτας. Επίσης αγωνίστηκε σε Πανθουριακό και στον ΑΟ Διαβολιτσίου Νίκο καλή σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία”.