Σάββατο, 19 Ιούλιος 2014 10:32

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ανανέωσαν οι Δικαίος και Ντούζια

Γράφτηκε από τον

Με τη φανέλα του Εθνικού Μελιγαλά θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Αργύρης Δικαίος και Ιούλιος Ντούζια. Αμφότεροι συμφώνησαν με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.  Την αρχή έκανε ο Ντούζια την Πέμπτη το βράδυ και ακολούθησε χθες το μεσημέρι ο Δικαίος. Μοναδικές εκκρεμότητες πλέον από το περσινό ρόστερ είναι οι Νίκος Εμμανουήλ και Σέρτζιο Καραπετιάν.


Θυμίζουμε ότι συνεχίζουν από πέρυσι και οι Τάκης Κανελλόπουλος, Στάθης Θανόπουλος, Ηλίας Μουρούσιας, Παντελής Στρατής, Νίκος Λάγιος και Χρήστος Γεωργόπουλος.

Αποχωρούν δύο

Εκτός όμως από ανανεώσεις, έχουμε και αποδεσμεύσεις στην ομάδα του Μελιγαλά. Οι Χρήστος Μαραβέλας και Ντίνος Βασιλόπουλος θα μείνουν ελεύθεροι για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας τους. Ακόμα έχουν αποχωρήσει και οι Δημήτρης Κουτίβας, Αλέξανδρος Τσώνης, Γιώργος Κωνσταντόπουλος,  Γιάννης Μητσέας και Οθωνας Εμμανουήλ.
Στα μεταγραφικά, οι τρεις μέχρι τώρα τελειωμένες μεταγραφές είναι οι Παναγιώτης Καραγιάννης, Κώστας Μπαλαλάς και Γιάννης Παυλάκος και απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του αμυντικού Γιάννη Κωνσταντόπουλου. Ο τελευταίος έπαιζε παλαιότερα στον Εθνικό και πέρυσι ήταν στο Πεταλίδι..
Π