Σάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021 10:15

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μετρά δυνάμεις με τον Ολυμπιακό Β’

Γράφτηκε από τον

Σ’ ένα αρκετά δυνατό φιλικό τεστ καλούνται να δώσουν εξετάσεις οι παίκτες της Καλαμάτας, καθώς η “Μαύρη Θύελλα” θα υποδεχτεί σήμερα, Σάββατο στις 5.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα βρεθούν μάλιστα στο δρόμο της Καλαμάτας και στο πρωτάθλημα, καθώς θα λάβουν μέρος στη Super League 2 , όπως επίσης και οι δεύτερες ομάδες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Προπονητής στον Ολυμπιακό Β’ είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, έχοντας βοηθό τον Μιχάλη Καβαλιέρη που έχει περάσει από τον πάγκο της “Μαύρης Θυελλας”.
Ο επιθετικός Δημήτρης Πινακάς, που αποκτήθηκε φέτος από τη Λάρισα, οι μέσοι Σουρλής, Ξενιτίδης, Κωστή, οι αμυντικοί Αποστολόπουλος, Νίκολιτς Γκαλιάνι (εγγονός του πρώην ισχυρού άνδρα της Μίλαν), ο γκολκίπερ Καραργύρης είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού.
Για την Καλαμάτα το σημερινό είναι το τέταρτο κατά σειρά τεστ στην προετοιμασία, μετά από αυτά με Ολυμπιακό Βόλου (δύο νίκες με 4-0 και 3-1) και Εθνικό Πειραιώς (1-1), αλλά το πιο δυνατό.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ για όλες τις θύρες, ενώ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.