Σάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021 14:59

SUPER LEAGUE 2: Καμία απόφαση για κλήρωση και σέντρα

Γράφτηκε από τον

Μία μέρα μετά την αδιανόητη απόφαση της ΕΠΟ για τις θέσεις ανόδου από τη Super League 2 στη Super League 1, η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας προχώρησε σε έκτακτη γενική συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσει πότε θα γίνει η κλήρωση και η σέντρα του πρωταθλήματος.

Στη συνέλευση κυριάρχησε όμως η συζήτηση για την προχθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Πλέον οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Super League 2 όπου λήφθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις:
Εναρμονίστηκε το καταστατικό με τον Ν 4809/21 και τροποποιήθηκε στα άρθρα 1-22.
Μετά το πέρας της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, προκρίθηκε η προσφορά της εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη.
Αναβλήθηκε η συζήτηση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον ορισμό της ημερομηνίας κλήρωσης, τουλάχιστον έως την Παρασκευή 17/9/2021 οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των φακέλων για όλες τις ομάδες.
Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο, όπου μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκαν με τριετή θητεία: Α Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Σταμούλης, Β Αντιπρόεδρος: Αχιλλέας Μπίκας”.
Στη συνέλευση έδωσαν το παρών 29 ομάδες, καθώς απουσίαζαν Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και ΟΦΙ, ενώ Ζάκυνθος, Πανιώνιος, Τριγλία δεν έχουν ακόμη ετοιμαστεί για την SL2. Ο Πανιώνιος μάλιστα οδεύει για τη Γ’ εθνική.
Οι ομάδες, αλλά και η λίγκα εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για το 1+1, που σημαίνει ότι θα ανέβει δεδομένα μόνο μια ομάδα από τη SL2, ενώ η δεύτερη θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον προτελευταίο της SL1. H Ενωση καλείται πλέον να αποφασίσει και με ποιον τρόπο θα προκύψει η ομάδα που θα ανέβει απευθείας, μιας και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 18 ομάδων!