Σάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021 15:40

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στην προπόνηση της Κ 19 ο Νίκος Μουλατσιώτης

Γράφτηκε από τον

Στην προπόνηση της ομάδας Κ19 της Καλαμάτας βρέθηκε την Πέμπτη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της “Μαύρης Θύελλας” Νίκος Μουλατσιώτης.

Εκεί πριν την προπόνηση μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για το πόσο σημαντικό είναι να αποτελούν μέλη της ιστορικής ομάδας της Καλαμάτας. Και ο ίδιος σε σχεδόν ίδια ηλικία ξεκίνησε να παίζει στην ομάδα και εξελίχθηκε σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που φόρεσε τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας”.
Μεταξύ άλλων είπε στους νεαρούς παίκτες: “Ξεκίνησα σε ηλικία 16 ετών να παίζω στην ομάδα της Καλαμάτας. Αγωνίστηκα στη Β’ εθνική, όπου εκείνη την εποχή ήμουν ο πιο νέος σε ηλικία ποδοσφαιριστής σε όλη την κατηγορία. Αυτό που με λυπεί, είναι πως δεν βλέπω ντόπια παιδιά, Καλαματιανά στην μεγάλη ομάδα. Ελπίζω ότι εσείς θα κάνετε το βήμα παραπάνω και θα σας δούμε κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Να μην απογοητεύεστε αν κάποια στιγμή αδικηθείτε. Να είστε πάντα έτοιμοι και θα πάρετε την ευκαιρία σας. Μέσα από δουλειά θα κερδίσετε πολλά πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό εκτός από συμπαίκτες, να γίνετε και φίλοι μεταξύ σας. Είστε πολύ τυχεροί που έχετε αυτό το προπονητικό τιμ, που θα σας βοηθήσει να εξελίξετε το ταλέντο σας και να κάνετε το καλύτερο στην πορεία σας στο ποδόσφαιρο”. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην Κ19 και θα ακολουθήσουν και άλλες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με παλαίμαχους παίκτες, αλλά και αυτούς που βρίσκονται τώρα στην πρώτη ομάδα, ώστε να μαθαίνουν οι νεότεροι, την ιστορία της ομάδας, να γνωρίζουν πόσο μεγάλη είναι και πόσο τυχεροί είναι που βρίσκονται στο δυναμικό της.