Σάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021 17:08

Η Καλαμάτα 2-0 τον Ολυμπιακό Β' με γκολ στο τέλος των ημιχρόνων

Γράφτηκε από τον
Η Καλαμάτα 2-0 τον Ολυμπιακό Β' με γκολ στο τέλος των ημιχρόνων

Χτυπώντας στο τέλος των ημιχρόνων με Λουκίνα και Μαρκόφσκι, η Καλαμάτα νίκησε σήμερα με 2-0 τον Ολυμπιακό Β'  στο Δημοτικό Στάδιο και πανηγύρισε τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη και τρίτη συνολικά.

Είχαν προηγηθεί οι δύο νίκες με τον Ολυμπιακό Βόλου και ενδιάμεσα η ισοπαλία με τον Εθνικό Πειραιώς. Στο σημερινό τεστ η "Μαύρη Θύελλα" τα βρήκε... σκούρα στο ξεκίνημα του αγώνα από την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, αλλά μετά το εικοσάλεπτο ισορρόπησε και στο στο φινάλε του ημιχρόνου άνοιξε το σκορ με τον Λουκίνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις συνεχόμενες αλλαγές από τις δύο ομάδες, δεν υπήρχε ρυθμός και το ματς όδευε για 1-0, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ασαμόα έφυγε στην κόντρα και ανατράπηκε από τον Νίκα. Ο Μαρκόφσκι με πέναλτι διαμόρφωσε έτσι το τελικό 2-0.

Συμπερασματικά, η Καλαμάτα έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. Οι νίκες στα φιλικά τονώνουν την αυτοπεποίθηση, αλλά σημασία έχει να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της Super League 2. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε σήμερα και τους 24 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους τέσσερις τερματοφύλακες. Πολλές δοκιμές έκανε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β' Αριέλ Ιμπαγάσα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το "Νotosport" θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα.  Για τη "Μαύρη Θύελλα" είναι το τέταρτο κατά σειρά τεστ. Είχαν προηγηθεί τα δύο νικηφόρα με Ολυμπιακό Βόλου (4-0 και 3-1) και η ισοπαλία (1-1) με τον Εθνικό Πειραιώς. 

Αρκετή ζέστη στο γήπεδο, περίπου 250 άτομα αυτή την ώρα στις κερκίδες.

Ολα είναι έτοιμα για τη σέντρα.

Ξεκίνησε ο αγώνας. Η Καλαμάτα ξεκινά με την ίδια 11άδα σε σχέση με το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη μόνη διαφορά ότι στη θέση του Μαρκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης, αγωνίζεται ο Λουκίνας.

 

Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς σκορ στο Δημοτικό Στάδιο.

15' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Β' με τον Τσέλιο από δεξιά να βρίσκει με κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή τον Βοϊλη, που πλάσαρε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι πατούν καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, κυκλοφορούν περισσότερο την μπάλα και ψάχνουν διαδρόμους για την εστία του Καπούταγλη. Η Καλαμάτα δεν έχει απειλήσει ακόμα.

25' Διακοπή στο ματς για να δροσιστούν οι παίκτες.

28' Σουτ Κόκκορη έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

Πρώτη αλλαγή για την 'Μαύρη Θύελλα". Βγαίνει ο Καπούταγλης και κάτω από την εστία θα καθίσει ο Ταϊρης. 

32' Πρώτη κίτρινη κάρτα, την βλέπει από τον ρέφερι Τσουλάκο ο Καλογερόπουλος για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Λουκίνα. Κίτρινη κάρτα και ο Σκεντεράι που επίσης έπαιξε επικίνδυνα στην επόμενη φάση.

37' Ο Κόκκορης σκόραρε για την Καλαμάτα, αλλά ο βοηθός Μιχαλόπουλος είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ και το γκολ δεν μετράει.

43' Oδεύουμε στο τέλος του ημιχρόνου, Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' πάντα στο 0-0.

45' Γκολ για την Καλαμάτα με Λουκίνα 1-0!

Ο Κόκκορης από δεξιά σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι για τον Λουπάνο που είχε προωθηθεί και με το κεφάλι έστρωσε για τον Λουκίνα,  που πάνω στην γραμμή την έσπρωξε απλά στα δίχτυα!

Κίτρινη κάρτα ο Νίκολιτς.

Τέλος ημιχρόνου. Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' 1-0.

46' Κίτρινη κάρτα στον Κινκουέ που έκοψε αντικανονικά τον Κόκκορη που έβγαινε τετ α τετ. Θα μπορούσε να δείξει κόκκινη κάρτα σε αυτή τη φάση ο ρέφερι Τσουλάκος.

Τέσσερις αλλαγές στο ημίχρονο για την "Μαύρη Θύελλα". Βγήκαν  Παυλίδης, Παπατόλιος, Λουκίνας, Σκεντεράι και μπήκαν οι Αναστασόπουλος, Μαρκόφσκι, Τσαγκαλίδης και Ματέους.

57' Αλλαγή για την Καλαμάτα. Βγαίνει ο Ταϊρης και μπαίνει ο Ουτς. Ο Νίκος Αναστόπουλος μοιράζει σήμερα το χρόνο συμμετοχής στους τερματοφύλακες.

61' Απευθείας εκτέλεση φάουλ Κωστή, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

62' Τρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό Β'. Βγήκαν οι Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Κινκουέ και μπήκαν οι Νίκας, Κίτσος και Μπαγκαλιάνης.

64'  Δύο αλλαγές για την "Μαύρη Θύελλα". Μέσα οι Μπακαγιόκο, Τάτος, έξω οι Λουπάνο και Κωνσταντινόπουλος. 

66' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Β' με τον Ντόι να παίρνει τη θέση του Μαυρουδή.

72'  Μία ακόμα αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Μόζερ στη θέση του Νάνι.

74' Φάουλ Βοϊλη, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

76' Μία ακόμη διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες.

Τέταρτη αλλαγή τερματοφύλακα σήμερα στην Καλαμάτα. Μπαίνει ο Καραχάλιος στη θέση του Ουτς.

Τρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό Β'. Μπήκαν οι Σαπουντζής, Γκαλιάνι, Κεραμίδας και βγήκαν οι Νίκολιτς, Ξενιτίδης, Πινακάς.

Δεν έχουμε κάτι αξιοσημείωτο μπροστά από τις δύο εστίες.

83 Συνεχίζονται οι αλλαγές. Ασαμόα και Βάλισον μπήκαν για την Καλαμάτα και βγήκαν οι Κόκκορης και Μαβινγκά.

84' Ο Νίκας ανέτρεψε τον Βάλισον στην πρώτη του επαφή, μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα, αλλά μάλλον επειδή είναι φιλικό ο κ. Τσουλάκος έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού. 

84' Ο Τάτος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Νίκα να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει.

89' Τελευταία αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Μπούνας στη θέση του Τσελεπίδη. Ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποιεί σήμερα και τους 24 παίκτες που είχε στη διάθεσή του!, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους τέσσερις τερματοφύλακες (Ταϊρης, Καπούταγλης, Καραχάλιος, Ουτς).

92'  Πέναλτι για την Καλαμάτα, με τον  Νίκα να ανατρέπει τον Ασαμόα που βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Γκολ για την Καλαμάτα. Ο Μαρκόφσκι από τα 11 βήματα σημαδεύει την σωστή γωνία και γράφει το 2-0.

Tέλος στο ματς. Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' 2-0.

Το ματς σφυρίζει ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Ηλ. Μπουρίκα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σκεντεράι, Νάνι, Κόκκορης, Λουκίνας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Καραργύρης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος,, Κινκουέ, Καλογερόπουλος, Μαυρουδής, Κωστή, Ξενιτίδης, Πινακάς, Τσέλιος, Βοϊλης.