Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 18:39

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΟ ΡΟΥΦ 1-3: Ηττα - αποκλεισμός στην παράταση για τον εξαιρετικό ΑΟΔ

Γράφτηκε από τον

Στη δεύτερη φάση σταμάτησε η πορεία του Α.Ο. Διαβολιτσίου στην παρθενική συμμετοχή της ιστορίας του στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς ο ΑΟΔ γνώρισε σήμερα την ήττα - αποκλεισμό με 1-3 από τον ΠΑΟ Ρουφ σε νοκ - άουτ ματς στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Η μεσσηνιακή ομάδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, όπου ισοφάρισε στο 50' με τον Μουλιάτο το γκολ του Νιτσάκη στο 26'  και είχε ακυρωθέν γκολ και ευκαιρίες για την ολική ανατροπή. Το 1-1 όμως παρέμεινε μέχρι το τέλος και όλα κρίθηκαν στην παράταση εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες δυνάμεις (13 παίκτες ήταν στην αποστολή των γηπεδούχων) και πήραν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμου.

Η αθηναϊκή ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 26' με σουτ στην κίνηση του Νιτσάκη από το ύψος του πέναλτι. Το Διαβολίτσι έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και στο 50' από λάθος της άμυνας, ο Μουλιάτος με ωραίο σκαφτό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο ΠΑΟ Ρουφ έχασε με τραυματισμό τον παλιό άσο του Παναθηναϊκού Βαγγέλη Μάντζιο και μαζί τη δύναμη του στην επίθεση.

Ετσι το Διαβολίτσι κυριάρχησε και στο 73' σκόραρε με την κεφαλιά του Καντούτση (από κόρνερ του Τσιγαρίδη), αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του σκόρερ. Μια απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΑΟΔ, που στο 74' έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία με τους αμυντικούς του ΠΑΟ Ρουφ να διώχνουν πάνω στη γραμμή τα διαδοχικά σουτ των Τσιγαρίδη και Γκελγκέρια. Στην παράταση ο ΠΑΟ Ρουφ  βρήκε δύο γκολ με τον Νούτσο, που είχε πάρει τη θέση του Μάντζιου. Το πρώτο με πλασέ στο 103 και το δεύτερο στο με σουτ στο 110' σφραγίζοντας την πρόκριση για τον ΠΑΟ Ρουφ.

* Περισσότερα στο αυριανό φύλλο της "Ελευθερίας"