Κυριακή, 20 Ιούλιος 2014 21:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αναμένεται εβδομάδα μεταγραφών καθώς το ρόστερ είναι... άδειο!

Γράφτηκε από τον

Η απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Πέτρου Δημητριάδη άνοιξε το μεταγραφικό χορό στην "Μαύρη Θύελλα", η οποία αυτή την εβδομάδα αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την συμπλήρωση του ρόστερ. Το Σαββατοκύριακο κύλησε με επαφές όχι όμως και με συμφωνία με κάποιο παίκτη, πιθανόν και λόγω της απουσίας του προέδρου Γιώργου Ράλλη ο οποίος βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο, από όπου αναμένεται να επιστρέψει την Δευτέρα το βράδυ.


Τα επόμενα 24ώρα λοιπόν αναμένεται να γίνουν αρκετές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας αφού ο χρόνος πιέζει και η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει παίκτες.
Καλαντζής, Ηλιόπουλος και Σκαρλάτος είναι οι τρεις παίκτες του περσινού βασικού κορμού που εκτιμάται ότι θα μείνουν, χωρίς ωστόσο να έχει τελειώσει κάτι ούτε με αυτούς. Ουσιαστικά οι σίγουροι παίκτες της ομάδας είναι ο Δημητριάδης και μερικοί νεαροί της περσινής ομάδας, ενώ ανοικτό παραμένει και το θέμα του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου, ο οποίος φέρεται να έχει πρόταση από άλλη ομάδα.
Καταλαβαίνει κανείς εύκολα λοιπόν ότι η ομάδα θέλει πάνω από μια… ντουζίνα μεταγραφές, για αυτό και ο Νίκος Κουρμπανάς με την διοίκηση θα προσπαθήσουν να τρέξουν τα μεταγραφικά εντός της εβδομάδας.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο τεχνικός της ομάδας προγραμματίζει την έναρξη της προετοιμασίας για την Δευτέρα 28 Ιουλίου.