Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 10:44

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στηρίζει Καρούτη με νέο συμβόλαιο, υπέγραψε ο Μπούνας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στηρίζει Καρούτη με νέο συμβόλαιο, υπέγραψε ο Μπούνας

 

Ο Θοδωρής Καρούτης είναι ο μεγάλος άτυχος στην προετοιμασία της Καλαμάτας, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός γηπέδων για έξι μήνες.

Η “Μαύρη Θύελλα” ωστόσο βρίσκεται στο πλευρό του 24χρονου μέσου, ο οποίος ακολουθεί το στάδιο της αποθεραπείας και τον στηρίζει με νέο συμβόλαιο! Ο Καρούτης υπέγραψε χθες νέο διετή συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε η μεσσηνιακή ΠΑΕ
“H ΠAE Καλαμάτα στηρίζει τους ποδοσφαιριστές της ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Για 2 χρόνια ανανεώνεται το συμβόλαιο του Θοδωρή Καρούτη, ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού και θα μείνει περίπου έξι μήνες μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας”, σημειώνει η ανακοίνωση της “Μαύρης Θύελλας” που συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.
Η Super League 2 όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και έτσι η μεσσηνιακή ομάδα θα συνεχίσει να δίνει φιλικά ματς, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα. Το περασμένο Σάββατο έπαιξε ως γνωστόν στο Δημοτικό Στάδιο με τον Ολυμπιακό Β’, τον οποίο κέρδισε με 2-0 και αυτό το Σάββατο θα παίξει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Και με τη βούλα ο Μπούνας

Από εκεί και πέρα παίκτης της Καλαμάτας και με τη... βούλα είναι ο Σταύρος Μπούνας. Ο 20χρονος αμυντικός που αρχικά είχε ανακοινωθεί από το Διαβολίτσι, ενώ πέρυσι έπαιζε στον Πάμισο, συμμετείχε στην προετοιμασία και στα φιλικά της “Μαύρης Θύελλας” και κέρδισε μια θέση στο ρόστερ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του. “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Μπούνα. Είναι αμυντικός, 20 ετών και η προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Πάμισος. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να έχει δημιουργική χρονιά με πολλές καλές εμφανίσεις και επιτυχίες”.