Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 19:58

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο και Άντριγια Ζίβκοβιτς κόντρα στη Λίνκολν

Γράφτηκε από τον

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Λίνκολν, από την οποία απουσιάζουν ο τραυματίας Ντάγκλας Αουγκούστο και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που είναι ανέτοιμος.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa Conference League στην έδρα της Λίνκολν (16/09, 19.45, COSMOTE SPORT 3 HD). Η προπόνηση της Τρίτης ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου ευρωπαϊκού αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει στη Νέα Μεσημβρία, όπως κι ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που επέστρεψε στις προπονήσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η λίστα με τους 22 παίκτες που θα ταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας, οι οποίοι είναι οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Γιβραλτάρ το απόγευμα της Τρίτης (14/09) από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Την Τετάρτη (15/09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 19:45 στο Victoria Stadium, ενώ νωρίτερα στις 19:10 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Πηγή: sport24.gr