Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 11:48

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Παραιτήθηκε ο Φιλόπουλος, έκτακτη συνέλευση την Δευτέρα!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Παραιτήθηκε ο Φιλόπουλος, έκτακτη συνέλευση την Δευτέρα!

Διοικητικές δυσκολίες παρουσιάστηκαν στον Παπαφλέσσα Χώρας, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-22.

Συγκεκριμένα παραιτήθηκε ο πρόεδρος Παύλος Φιλόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (συνεχίζει στο συμβούλιο) και έτσι η θέση του προέδρου έχει μείνει κενή.
Συν τοις άλλοις υπάρχει οικονομικό και διοικητικό πρόβλημα ώστε να βγει αξιοπρεπώς η χρονιά και ως εκ τούτου ορίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση την Δευτέρα για ανάδειξη νέου συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα της Χώρας στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
“Κατόπιν παραιτήσεως του προέδρου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και λόγω μη ανάδειξης νέου προέδρου από το υπάρχον σώμα του Δ.Σ., συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα 20/09 και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας για ανάδειξη νέου Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Η παρουσία όλων των μελών και φίλων της ομάδας κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία”.
Η συνέλευση είναι ιδιαίτερη κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον του Παπαφλέσσα και γίνεται κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών”.
Σε περίπτωση που δεν βρεθούν άτομα να πλαισιώσουν το συμβούλιο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμη και να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα!

Χρέη προπονητή ο Φασουλής!

Από εκεί και πέρα, παρότι υπήρχε καταρχήν συμφωνία με τον Κώστα Στυλιανόπουλου ώστε να συνεχίσει στον πάγκο, εν τέλει ο 49χρονος τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.
Ετσι χρέη προπονητή το τελευταίο διάστημα διατελεί ο Μιχάλης Φασουλής, που ως Χωραϊτης είναι στο πλευρό της ομάδας, ούτως ώστε να υπάρχει μια συνέχεια και να βγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προετοιμασία.
Αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο ο Φασουλής θα φανεί μετά τις αποφάσεις στη γενική συνέλευση της Δευτέρας.