Δευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 18:45

Τρεις παίκτες πήρε ο Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Τέλλο Άγρα, ο οποίος απέκτησε δύο παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν στην Γ' εθνική με την φανέλα του Άρη Αιτωλικού.
Ο λόγος για τον 24χρονο αμυντικός Δημήτρη Μπερερή που έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Άρη Αιτωλικού αλλά και τον 20χρονο επιθετικό Βασίλη Τουρλίδα (στη φωτό η οποία είναι από το gargalianoionline.gr),  ο οποίος μετακόμισε από την ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στον Άρη Αιτωλικού.

 

Επιπλέον, η ομάδα των Γαργαλιάνων έκανε ακόμη μια μεταγραφή, αυτή τη φορά Μεσσήνιου παίκτη καθώς απέκτησε τον 28χρονο μέσο Νώντα Τσέρτο που είχε μείνει ελεύθερος από την Χώρα.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει αποκτήσει ακόμη τον μεσοεπιθετικό Μπάμπη Νάκο που την περσινή σεζόν έπαιζε με το Μεσολόγγι στη Γ' εθνική και έχει περάσει και από άλλες γνωστές ομάδες. Ακόμη έχουν αποκτηθεί ο 20χρονος δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός Κλάϊντι Τόσκα, ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Αποστόλης Κορομηλάς και ο 26χρονος Μεσσήνιος παίκτης Γρηγόρης Αναστασόπουλος.
Τέλος, η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο πενταήμερο του Αυγούστου.