Σάββατο, 18 Σεπτέμβριος 2021 14:42

Την Τρίτη οι αποφάσεις για τη Super League 2

Γράφτηκε από τον
Την Τρίτη οι αποφάσεις για τη Super League 2

Την προσεχή εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει τελικά το τοπίο στη Super League 2, στην οποία είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμα ούτε η κλήρωση.

Τα παραπάνω ζητήματα, καθώς και αρκετά ακόμα σημαντικά θέματα, όπως το τηλεοπτικό συμβούλιο, θα απασχολήσουν το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας που έχει οριστεί για την Τρίτη στη μία το μεσημέρι στην Αθήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

Γήπεδα Παραχωρητήρια, Τηλεοπτικά Super League 2 Αγωνιστικής περιόδου 2021-2022
Ασφάλεια Ποδοσφαιριστών, Χορηγός Πρωταθλήματος, Πρωτάθλημα Νέων, Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 2, Διάφορα Θέματα. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Λόγω των μέτρων για την προστασία από την Covid-19, στο Δ.Σ. προσέρχεται μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος κάθε ομάδας. Η είσοδος επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού (με την τελευταία δόση να έχει γίνει 15 ημέρες νωρίτερα), ή πιστοποιητικό νόσησης».