Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2021 13:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-0: Δυνατό φιλικό χωρίς νικητή (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της Μεσσηνίας, ο Πανθουριακός και ο Α.Ο. Διαβολιτσίου συναντήθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η μεταξύ τους φιλική μονομαχία δεν ανέδειξε ωστόσο νικητή, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Τόσο όμως ο Γιώργος Καλόμαλος, όσο και ο Μάρκος Στεφανίδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Πανθουριακός προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής, όπου έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και το Διαβολίτσι για τη Γ' εθνική, στην οποία θα λάβει μέρος για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο ΑΟΔ έχει δώσει και δύο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας με απολογισμό μια νίκη με Εθνικό Σκουλικάδου και μια άδικη ήττα στην παράταση από τον ΠΑΟ Ρουφ. Το Διαβολίτσι είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο προχθεσινό φιλικό με το τετ α τετ του Μουλιάτου (άουτ) στο ξεκίνημα και την κεφαλιά του Καντούτση στα τελευταία λεπτά (απέκρουσε ο Κόκκαλης) και ο Πανθουριακός έφθασε πιο κοντά στο γκολ με το σουτ του Ράπτη στο τέλος, που πέρασε άουτ.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Κακαλής, Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Γιαννακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος, Κουρούπης, Ζαραφέτας, Βασιλόπουλος, Πουλάκος. Στον πάγκο ήταν οι Κόκκαλης, Οδεμισιώτης, Κουτσουρόπουλος, Ράπτης, Μιχαλέας, Δημόπουλος.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Μαρσέλο, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Θώδης, Βλάχος, Ηλιόπουλος, Γουερέ, Ζόζεφ, Στραβάκος, Τσιγαρίδης, Μιχαλόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Αλεξόπουλος, Πάγια, Γκελγκέρια, Κρεμμύδας, Σουλαντίκας.