Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2021 15:17

Ξεχωριστό φιλικό στη Βαλύρα στη μνήμη δύο κοριτσιών (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ενας ξεχωριστός φιλικός αγώνας έγινε την Κυριακή στη Βαλύρα, καθώς ο τοπικός Αστέρας αντιμετώπισε τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων συνεργάστηκαν άρτια, διοργανώνοντας ένα ματς που σπάνια βλέπουμε. Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη δύο κοριτσιών του χωριού, της Κωνσταντίνας Φωτεινού και της Δήμητρας Γιαννοπούλου, που έχουν φύγει από τη ζωή σε πολύ μικρή ηλικία. Οι δύο ομάδες έδωσαν αναμνηστικές πλακέτες στις οικογένειες τους, τις οποίες παρέλαβαν ο Γιώργος Φωτεινός, ο πρόεδρος με τις περισσότερες θητείες στον Αστέρα και η Λαμπρινή Γιαννοπούλου, η οποία αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικό Καλαμάτας και πρωταγωνιστεί. Να σημειωθεί ότι και ο αδερφός της Δήμητρας Γιαννοπούλου, Κώστας έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Αστέρα όπου και μεγαλούργησε μαζί του σε όλες τις κατηγορίες. Ολοι οι παίκτες και οι παίκτριες μαζί με τα τεχνικά επιτελεία, κατέθεσαν από ένα λουλούδι στις φωτογραφίες των κοριτσιών, που είχαν τοποθετηθεί στο κέντρο του γηπέδου. Για την ιστορία σημειώθηκαν έξι συνολικά γκολ, με σκόρερ τον Γιάννη Καρύδη και τον Βασίλη Τσιλίκο για τους κιτρινόμαυρους, ενώ για την γυναικεία ομάδα δυο γκολ σημείωσε η Λαμπρινή Γιαννοπούλου και ένα η Ευαγγελία Σακκά. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε γρήγορο τέμπο, με τη μπάλα να κυκλοφορεί διαρκώς σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αστέρα “ Δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, όπου ο ρέφερι του αγώνα Ανδρέας Δουλάμης χρειάστηκε να δείξει την άσπρη βούλα δύο φορές μάλιστα και να αναλάβει την εκτέλεση η Λ. Γιαννοπούλου.
Οι παίκτες που έπαιξαν για τον Αστέρα: Μανιάτης, Κωνσταντέλος, Πετσάκου, Λαδάς, Καπακλής, Γεωργακόπουλος, Σ. Παπαδόπουλος, Τσιλίκος, Καυκούλας Θ., Καρύδης, Λινάρδος, Μαυροειδής,  Χρήστος Λάμπρου, Παπαδόπουλος.Ν, Γεωργακόπουλος, Βρεττέας,Μακρής ,Λαδάς, Κωνσταντέλος, Σιαγκρης, Καλέλης και Μαυροειδής. Για τον Εθνικό έπαιξαν: Τσιγάρου Δανάη, Βασίλοβιτς Εμμανουέλα, Καπετανακάκη Ελεονώρα, Πουλακίδα Αντωνία, Σπηλιοπούλου Βασιλική, Βουτσά Μαρία, Φιλανδριανού Αναστασία, Μυκονιωτάκου Μαρία, Σακκά Ευαγγελία, Καστόρα Φωτεινή, Γιαννοπουλου Λαμπρινή, Γιαννοπούλου Αθανασία, Χαραλαμπάκη Γεωργία, Χαρλέπα Ελπίδα, Μαστοράκη Τριανταφυλλιά, Σταθάκη Βασιλική, Βασιλάκη Αλεξάνδρα, Κοζάκη Αποστολία και Σκιαδοπούλου Ολυμπία.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ