Δευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 20:17

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Φορτούνη από τον Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από την Γερμανική Καϊζερσλάουτερν χωρίς όμως να κάνει γνωστό την χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ούτε τις οικονομικές απολαβές του.


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» δήλωσε σχετικά με την επιστροφή του (σ.σ.είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του συλλόγου), στο «OlympiacosTV»: «Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».
Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά ICC λέγοντας σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό».
Ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και μήνυμα στους φιλάθλους των πρωταθλητών Ελλάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».