Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2021 15:12

Χρυσός Βαλκανιονίκης Εφήβων ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Η Ελλάδα θριάμβευσε στους Βαλκανικούς αγώνες Ιππασίας, που φέτος έγιναν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ιππασίας στο Μαρκόπουλο από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Οι επιτυχίες της χώρας μας είχαν και καλαματιανό χρώμα! Συγκεκριμένα, η εθνική ομάδα των Ελληνίδων Αμαζόνων πήρε το χρυσό μετάλλιο, ανάμεσα σε έξι χώρες, όπως και η εθνική ομάδα Νέων Ιππέων, στην οποία συμμετείχε και ο Καλαματιανός αθλητής του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, Δημήτρης Δρούγας με το άλογό του Sacripan GD! Το δίδυμο κατάφερε με 2 εξαιρετικές διαδρομές να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο πρώτο βάθρο, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό από τις άλλες χώρες! Στην κατηγορία Εφήβων, το αχτύπητο δίδυμο Μελίνα Πεϊμανίδη και Indy S κατάφερε με τέσσερις εκπληκτικές διαδρομές, εκ των οποίων οι τρεις άπταιστες, να περάσει στην πρώτη θέση μεταξύ 26 αθλητών από τα Βαλκάνια, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του Χρυσού Βαλκανιονίκη Εφήβων 2021.

“Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια όλων μεγάλη ακούγοντας τον Εθνικό μας Ύμνο να κατακλύζει το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας!!! Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή, που παρά τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών κατάφερε να κρατήσει ψηλά το επίπεδο της ελληνικής ιππασίας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Σκανδάλη, που προπονεί την Μελίνα στην Αθήνα, καθώς επίσης και στον Σταύρο Γεωργόπουλο που είναι πάντα κοντά τον Δημήτρη και τον συμβουλεύει! Teamwork Makes The dream work”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας.