Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2021 12:07

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανησυχία για τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανησυχία για τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ’ εθνική

Σε “αναμμένα κάρβουνα” κάθονται στον Α.Ο. Διαβολιτσίου εν όψει του καταρτισμού των ομίλων στη Γ’ εθνική, καθώς όσο παραμένει θολό το τοπίο στη Super League 2, τόσο αυξάνονται και τα σενάρια περί αλλαγών.

Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα με επιστολή της στην ΕΠΟ, η οποία κοινοποιήθηκε και στους βουλευτές Μεσσηνίας εκφράζει την ανησυχία της και τονίζει ότι ο ΑΟΔ ανήκει στην Πελοπόννησο και εκεί πρέπει να αγωνίζεται. Θυμίζουμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει οριστεί γι’ αυτή την Δευτέρα και η σέντρα στις 3 Οκτωβρίου. Αναλυτικά η επιστολή: “ Με λύπη μας πληροφορούμεθα από διαρρεύσαντα δημοσιεύματα ότι στοχοποιείται η ομάδα μας αφού χωρίς κανένα σκεπτικό σύρεται από το νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας στον όμιλο με Κώ, Ρόδο , Αρτάκη και Αττική.
Σας υπενθυμίζουμε ότι Γεωγραφικά υπάρχουν αρκετές ομάδες στη κατηγορία μας σε πλησιέστερη απόσταση από το Διαβολίτσι, που ή μετατίθενται στον όμιλο της Πελοποννήσου είτε παραμένουν σε αυτόν (σύμφωνα πάντα με τα πάρα πάνω δημοσιεύματα).
Θέλουμε να πιστεύουμε στην ανακρίβεια των δημοσιευμάτων αυτών γιατί σε άλλη περίπτωση θα οδηγηθούμε σε οικονομική δυσπραγία, με όλα τα επακόλουθα. ομάδα μας ο Α. Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανήκει στη Πελοπόννησο και εκεί αγωνίζεται.
Και μην ξεχνάτε ότι οι ομάδες της Πελοποννήσου επαρκούν για την δημιουργία ενός ομίλου. Παρακαλούμε για τις απαραίτητες ενέργειές σας”.