Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2021 18:47

Ατρόμητος: Υπογράφει ο Παράσχος

Γράφτηκε από τον
Ατρόμητος: Υπογράφει ο Παράσχος

O Γιώργος Παράσχος θα είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Καστοριανό τεχνικό να ταξιδεύει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Έτοιμος για την επιστροφή στο Περιστέρι είναι ο Γιώργος Παράσχος, αφού ο Καστοριανός τεχνικός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ατρομήτου για να αντικαταστήσει τον Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδας, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μάλιστα, ο 69χρονος τεχνικός ταξιδεύει στην Αθήνα, ενώ το βράδυ θα συναντηθεί με τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο για να ολοκληρώσουν και τυπικά το deal, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι εξαιρετικό, μιας και έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, ο Παράσχος έχει αναλάβει άλλες δύο φορές την ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Η πρώτη ήταν από τον Ιούνιο του 2005, μέχρι τον Ιανουάριο του 2007 και η δεύτερη από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014. Συνολικά κάθισε στον πάγκο σε 112 παιχνίδια, με απολογισμό 46 νίκες, 31 ισοπαλίες και 35 ήττες.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η απόφαση της απομάκρυνσης του Άνχελ Λόπεθ δεν ήταν όσο… εύκολη έμοιαζε, μιας και μετά το ματς στον Βόλο συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα μέχρι τις 2 το βράδυ στην θεσσαλική πόλη. Ειδικά από την στιγμή που οι Περιστεριώτες δεν έχουν αλλάξει ποτέ τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν προπονητή.

Πηγή: www.sport-fm.gr