Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 16:13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ 19: Επίσκεψη Σκαφιδά στην προπόνηση

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κ 19: Επίσκεψη Σκαφιδά στην προπόνηση

Στην προπόνηση της Κ 19 της Καλαμάτας βρέθηκε μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ, την Πέμπτη ο Αγγελος Σκαφιδάς, ο οποίος έχει γράψει ιστορία με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Ως προπονητής έχει συνδέσει το όνομά του με τις μικτές ομάδες της Μεσσηνίας και σήμερα είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μεσσηνίας. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, που έκαναν μεγάλη την Καλαμάτα.

"Εσείς είστε το μέλλον της Μαύρης Θύελλας"

“Να θυμάστε μέχρι τα 80, 90, 100, όσο ζήσετε ότι η Καλαμάτα έχει ένα πανελλήνιο ρεκόρ για να μην πω παγκόσμιο. Σε αγώνα Β’ εθνικής στο Στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ήρθαν να παρακολουθήσουν 40 χιλιάδες κόσμος μέσα, που έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν και απέξω ήταν πέντε, δέκα χιλιάδες δεν ξέρουμε πόσο. Ενα ιστορικό παιχνίδι με τον Ικαρο, που είναι κομμάτι της ιστορίας της Καλαμάτας, που για πρώτη φορά το 1972 ανέβηκε στην Α’ Εθνική. Σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, αν παίξουν στη Β’ Εθνική, τόσο κόσμο δεν θα μαζέψουν. Να το θυμάστε πάντα αυτό και μπορεί να το ξανακάνετε εσείς στις ημέρες σας, γιατί η “Μαύρη Θύελλα” έχει δρόμο, δεν σβήνει. Από την τέφρα της αναγεννιέται. Εσείς είστε το μέλλον της της Καλαμάτας”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αγγελος Σκαφιδάς, τονίζοντας στους νεαρούς παίκτες ότι: “Είναι μεγάλη τιμή για εσάς που είστε ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδος και για μένα ιδιαίτερη τιμή που είμαι μπροστά σε εσάς και σας μιλάω. Μου θυμίζει εκείνα τα χρόνια, όταν ξεκινούσα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 ετών”.