Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2021 15:49

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Απέκτησε Δημητρίου και Αλεξόπουλο

Γράφτηκε από τον

Το ρόστερ του συνεχίζει να ενισχύει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους Περικλή Δημητρίου (φωτό κάτω) και Δημήτρη Αλεξόπουλο (κεντρική φωτό)
Η ανακοίνωση για τον πρώτο αναφέρει αναφέρει:
“Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Περικλή Δημητρίου, που έχει αγωνιστεί στην Ομόνοια Καλαμάτας, μετά στην ΑΕΚ Κ17 και Κ19 και ένα χρόνο στον Παναιτωλικό Κ20.
Περικλή, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΔ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.
Η ανακοίνωση για τον Αλεξόπουλο έχει ως εξής:
“Ο ΑΟ Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, τερματοφύλακα ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Παπαφλέσσα Χώρας, ΑΕ Γαργαλιάνων, Τέλλο Άγρα, Μιλτιάδη, Πάμισο και Πεταλίδι.
Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΔ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες”.

Φιλικές νίκες με Κ19 Καλαμάτας και Πάμισο

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σαββατοκύριακο το Διαβολίτσι έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια με την Κ19 της Καλαμάτας και τον Πάμισο. Το Σάββατο στο γήπεδο του Ασπροχώματος επικράτησε της ερασιτεχνικής ομάδας της Καλαμάτας με το ευρύ 5-1.
Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη, που χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του, επικράτησε με σκορ 5-1.
Από δύο γκολ πέτυχαν οι Πάγια και Μιχαλόπουλος και ένα ο Βέλλης.
Χθες Κυριακή το Διαβολίτσι έδωσε ένα πιο δυνατό φιλικό, αντιμετωπίζοντας τον Πάμισο στον Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης, τον οποίο νίκησε με 3-2. Τα γκολ του Διαβολιτσίου πέτυχαν οι Γκελγκέρια, Βέλλης και Μιχαλόπουλος. Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος και Τσουλάκος.