Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2021 16:15

Με κίνδυνο να χαλάσουν τα σερί τους ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ

Γράφτηκε από τον
Με κίνδυνο να χαλάσουν τα σερί τους ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ

Με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα στη Σούπερ Λίγκα, με τις δύο ομάδες πέρα από το αήττητο να ψάχνουν κυρίως τη νίκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2).
Οι Ηπειρώτες και οι Κρητικοί είναι οι δύο από τις πέντε ομάδες που δεν έχουν χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα, με στόχο σήμερα να διατηρήσουν το αήττητό τους και παράλληλα να πάρουν ένα σημαντικό για τη συνέχεια «τρίποντο».
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν κατάφερε μετά τις νίκες επί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να κερδίσει στη Νίκαια, όμως είναι μοναδική ομάδα που δεν δέχτηκε γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια.
Οι Ηρακλειώτες, από τη μεριά τους, ξεκίνησαν με τρεις ισοπαλίες το πρωτάθλημα, δύο χωρίς γκολ και το απίθανο 3-3 με την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ συμπλήρωσε 10 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα και αν την αποφύγει και στα Γιάννενα, θα κάνει ρεκόρ στην ιστορία του στην κατηγορία.

Οι πιθανές συνθέσεις
ΠΑΣ (4-4-2): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίιρσμαν – Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Σνάιντερ – Λώλης, Περέα.
ΟΦΗ (4-3-3): Επασί – Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Κοροβέσης – Νέιρα, Γκαγιέγκος, Ντε Γκούζμαν – Φαν Ντάινεν, Λάμπρου, Ντουρμισάι.
Διαιτητές
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Αγγελάκης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ. Σάκκα (Θεσσαλονίκη), Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και τέταρτο τον κ. Τζήλο (Λάρισας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Μανούχος (Αργολίδας) και Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

Πηγή: www.sport-fm.gr