Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2021 18:19

Ατρόμητος-Άρης: Για νέα αρχή οι γηπεδούχοι, με απουσίες οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον
Ατρόμητος-Άρης: Για νέα αρχή οι γηπεδούχοι, με απουσίες οι φιλοξενούμενοι

Στο Περιστέρι διεξάγεται το απόγευμα ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αφού Ατρόμητος και Άρης θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports).
Οι γηπεδούχοι μετά την απομάκρυνση του Άνχελ Λόπεθ και την έλευση του Γιώργου Παράσχου θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα, ώστε να πάρουν την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν.

Μετά την ισόπαλη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν από Παναιτωλικό και Βόλο. Μάλιστα, η φετινή είναι η τρίτη διαδοχική σεζόν που ο Ατρόμητος δεν κερδίσει τα πρώτα τρία παιχνίδια του και ελπίζει να μην συμβεί ό,τι και πέρσι, όταν έφτασε στο πέμπτο ματς για να κερδίσει και πέρσι ήταν το τέταρτο με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα που έφερε την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μεσοβδόμαδα με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί πως μπήκε «στοπ» σε ένα σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη και πέντε χωρίς γκολ!

Οι πιθανές συνθέσεις
Ατρόμητος (4-2-3-1): Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο – Ντένιτς, Σάλομον – Μπεντινέλι, Καρτάλης, Σπιριντόνοβιτς – Κουλούρης.
Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Σάσα, Τζέγκο – Μαντσίνι, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία – Καμαρά.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Περράκης (Αθήνας), με βοηθούς τους κ.κ. Αλεξέα (Μεσσηνίας), Σινιοράκης (Χανίων) και τέταρτο τον Ζαμπαλά (Ηπείρου). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Φωτιάς (Πέλλας) και Σαμοΐλης (Αθήνας).

Πηγή: www.sport-fm.gr