Παρασκευή, 01 Οκτώβριος 2021 10:44

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Θα πάμε στη Λιβαδειά για να προκριθούμε”, λέει ο Αναστόπουλος

Γράφτηκε από τον

Από την Κρήτη στη Λιβαδειά. Τα ταξίδια συνεχίζονται για τη “Μαύρη Θύελλᔨστο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς η κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλο της Καλαμάτας τον Λεβαδειακό, σε νοκ – άουτ αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στις 4 μ.μ στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ο Λεβαδειακός θα βρεθεί στο δρόμο της Καλαμάτας και στο πρωτάθλημα της Super League 2 και είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει στην τέταρτη φάση του θεσμού και μάλιστα εκτός έδρας. Στον προηγούμενο γύρο η “Μαύρη Θύελλα” απέκλεισε την Ιεράπετρα στην Κρήτη, ενώ ο Λεβαδειακός ξεπέρασε εύκολα εκτός έδρας το εμπόδιο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας..
“Η κλήρωση του κυπέλλου μας στέλνει σε νοκ άουτ αναμέτρηση με το Λεβαδειακό εκτός έδρας. Πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα”, λέει αρχικά ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος για την κλήρωση και προσθέτει: “Θέλουμε τη διάκριση στο κύπελλο, αλλά ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να είμαστε πανέτοιμοι, όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσουμε την άνοδο. Την Τετάρτη δεν θα είμαστε χαλαροί και αδιάφοροι, αλλά παρ' ότι το κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός μας, εμείς θα πάμε στη Λιβαδειά για να προκριθούμε”.
Στην κληρωτίδα μπήκαν χθες 23 ομάδες (SL2 και Γ’ εθνικής), που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση και προέκυψαν εννέα ζευγάρια, καθώς πέντε ομάδες προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στην 5η φάση, όπου θα μπουν και δέκα ομάδες της Superleague 1, εκτός των τεσσάρων που βγήκαν πέρυσι στην Ευρώπη (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης). Οι τυχερές από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, ήταν οι: Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη.
Αναλυτικά τα ζευγάρια στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ως εξής:
Παναχαϊκή- Αιγάλεω
Διαγόρας -ΑΕΛ
Αναγέννηση Καρδίτσας- Αλμωπός Αριδαίας
Προοδευτική-Ξάνθη
Νίκη Βόλου- Εργοτέλης
Κοζάνη- Άγιος Νικόλαος
ΑΟ Υπάτου-Τρίκαλα
Πανσερραϊκός- Ηρακλής
Λεβαδειακός- Καλαμάτα
* Ολα τα ματς είναι νοκ – άουτ και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ.