Παρασκευή, 01 Οκτώβριος 2021 12:45

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πάνοπλη για το τρίποντο στην πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται στην Κυπαρισσία, μιας και την Κυριακή ο ΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Εράνη στο εναρκτήριο ματς για την Α’ τοπική.

Ο ΑΟΚ νίκησε την Κυριακή με 4-3 τον Εθνικό στο Μελιγαλά, στην πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα και εμφανίζεται έτοιμος να μπει με το... δεξί στα επίσημα ματς.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος υπολογίζει όλους τους παίκτες του και αισιοδοξεί για νίκη στο ντέρμπι με την Εράνη.
“Να ευχηθούμε να κυλήσουν όλα ομαλά στο πρωτάθλημα, να παίξουμε κανονικά και να τελειώσουμε. Θέλουμε τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων όχι μόνο την Κυριακή, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα”, το σχόλιο του Ηλία Φωτόπουλου στην “Ε” για την πρεμιέρα στην Α’ τοπική. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας τονίζει πάντως ότι: “Η κανονική διάρκεια δεν βγάζει πρωταθλητή και ο χαμένος δεν... χάνεται στο ντέρμπι. Είναι πρεμιέρα και το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Θέλουμε όμως να κάνουμε καλή αρχή”.
Η Κυπαρισσία είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα και μαζί με την Εράνη οι πιο δυνατές ίσως ομάδες στον δεύτερο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν ακόμα η Μεθώνη, το Καλό Νερό, ο Ακρίτας Κορώνης, ο Τέλλος Αγρας, ο Τσικλητήρας Πύλου και ο Απόλλωνας Πεταλιδίου (δεν θα λάβει μέρος ο Παπαφλέσσας Χώρας).