Παρασκευή, 01 Οκτώβριος 2021 15:25

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Αρχή στο πρωτάθλημα με τρία εκτός έδρας ματς!

Γράφτηκε από τον

Με τρία εκτός έδρας παιχνίδια ξεκινά το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής για τον Πανθουριακό.

Η αρχή θα γίνει αυτή την Κυριακή στον Κάμπο, όπου θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Αβίας και ακολουθεί την δεύτερη αγωνιστική ο Εθνικός Μελιγαλά. Την τρίτη αγωνιστική ο Πανθουριακός έχει ρεπό και την τέταρτη αγωνιστική παίζει στη Σπερχογεία. Ετσι το πρώτο εντός έδρας ματς είναι το ντέρμπι με τον Πάμισο την 5η αγωνιστική!

Ο Πανθουριακός, ωστόσο, έχει ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές και είναι έτοιμος να κάνει πρωταθλητισμό. Ο τίτλος φέτος θα κριθεί στα πλέι -οφ, αφού η Α’ τοπική διεξάγεται σε δύο ομίλους, με την ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου να είναι στον 1ο όμιλο μαζί με Απόλλωνα Καλαμάτας, Α.Ε. Μάνης, Ομόνοια, Ολυμπιακό Ανάληψης, Πάμισο, Εθνικό Μελιγαλά, Α.Ε. Αβίας και Σπερχογεία.
Η Α.Ε. Αβίας είναι το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο φιλόδοξος σύλλογος, μεθαύριο στις 4.30 μ.μ.
Το ευχάριστο είναι ότι αποθεραπεύτηκε ο Γιαννακόπουλος, ενώ και ο Φώτης Φαββατάς παρότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού θα είναι στην αποστολή. Δεν υπολογίζεται ο Κουτσουρόπουλος, που αποχώρησε λόγω σπουδών.
Ο Πανθουριακός θα πάει στον Κάμπο με στόχο το πρώτο διπλό στη σεζόν, παίρνοντας και ψυχολογική ώθηση για την δύσκολη συνέχεια.