Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2021 10:28

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για την πρόκριση στη Λιβαδειά

Γράφτηκε από τον

Δύσκολο έργο έχει σήμερα η Καλαμάτα μιας και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιβαδειάς θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι και είναι νοκ άουτ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και ενδεχομένως πέναλτι.
Η “Μαύρη Θύελλα” είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης με τον σαφώς πιο έμπειρο Λεβαδειακό θα έχει τον τίτλο του φαβορί, τόσο από άποψη ρόστερ όσο και λόγω έδρας.
Ομως οι “ασπρόμαυροι” θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Αλλωστε το κίνητρο είναι σημαντικό μιας και στη συνέχεια του κυπέλλου θα λάβουν μέρος και οι περισσότερες ομάδες της Super League, όποτε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για συναπάντημα με μια... μεγάλη ομάδα.
Ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος είχε δηλώσει πως μπορεί πρωταρχικός στόχος της ομάδας να είναι το πρωτάθλημα της Super League 2, όμως δεν θα αδιαφορήσουν για το κύπελλο και θα τα δώσουν όλα στη Λιβαδειά για την πρόκριση.

20 παίκτες στην αποστολή

Η αποστολή της “Μαυρης Θύελλας” αναχώρησε χθες για την πόλη της Βοιωτίας με 20 ποδοσφαιριστές.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μαρκόφσκι, Παυλίδης, ο Λουπάνο του οποίου δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα και ακόμη οι Σίντνεϊ Ματέους, Φελίπε, Αντεμάι και Κουτς.
Η αποστολή είναι η εξής: Ταϊρης, Καπούταγλης, Καραχάλιος, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Τσαγκαλίδης, Μόζερ, Κωνσταντινόπουλος, Μπούνας, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Ματέους, Τάτος, Λουκίνας, Ασαμόα, Κόκκορης, Νάνι και Βάλισον.
Τον σημερινό αγώνα θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά, που θα έχει βοηθούς τους Κωνστάντιο (Εύβοια) και Ζήρδα (Αθηνών), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάμπρου (Εύβοιας).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

Συνολικά σήμερα θα γίνουν εννέα παιχνίδια για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παναχαϊκή - Αιγάλεω
Λεβαδειακός – Καλαμάτα
Πανσερραϊκός – Ηρακλής
Διαγόρας Ρόδου – Λάρισα
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας
Προοδευτική – Ξάνθη
Νίκη Βόλου – Εργοτέλης
Κοζάνη – Αγιος Νικόλαος
ΑΟ Υπάτου – Τρίκαλα
* Ολες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 το μεσημέρι.