Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2021 14:21

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κατεβαίνει με υψηλούς στόχους στη Β’ τοπική!

Γράφτηκε από τον

 

Ενα χρόνο έμεινε ανενεργός ο Μιλτιάδης από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας...

Η Τριφυλιακή ομάδα έβγαλε έστω και καθυστερημένα διοίκηση με νέο πρόεδρο τον Χρήστο Μιχαλόπουλο και τους παλιούς προέδρους Δημήτρη Παναγιωτόπουλο και Μανώλη Κατρή να βρίσκονται στο συμβούλιο και να “τρέχουν” την ιστορική ομάδα του Πύργου Τριφυλίας.
Ο Μιλτιάδης λοιπόν θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής και συγκεκριμένα στον τρίτο όμιλο και οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι υψηλοί.

Τεχνικό δίδυμο οι Στυλιανόπουλος - Κάππος

Τεχνικό δίδυμο στον πάγκο της ομάδας του Πύργου είναι οι Κώστας Στυλιανόπουλος και Τάκης Κάππος, δύο προπονητές που έχουν καθίσει και πάλι στο παρελθόν στον “ασπρόμαυρο” πάγκο, ενώ έχουν φορέσει με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Μιλτιάδη.
Η πιο ηχηρή μεταγραφή που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι η επιστροφή του Γαργαλιανιώτη μεσοεπιθετικού Θανάση Γεωργιόπουλου (φωτό).
Ακόμη επέστρεψαν από τον Τέλλο Αγρα οι Ντίνος Γαλάνης, Γιώργος Κάππος, Κώστας Σταθόπουλος, οι Γιάννης Κανελλόπουλος και Παναγιώτης Κυριακόπουλος από τη Χώρα.
Ακόμη έχει αποκτηθεί ο έμπειρος τερματοφύλακας Χρήστος Σπάλλας, όπως και οι Μιχάλης Διαμαντόπουλος, Τάσος Λακριντής, Γιώργος Καγιάς, Τάσος Αλεξόπουλος και Αντώνης Στασινόπουλος.
Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες και διεξάγονται στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, μιας και το γήπεδο του Πύργου έχει κριθεί ακατάλληλο (κατεστραμμένος τάπητας, προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο).
Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα του Μιλτιάδη πως θα αναγκαστεί να δώσει τους επίσημους αγώνες στους Γαργαλιάνους και θα χάσει το μεγάλο του... όπλο που είναι η έδρα του Πύργου.