Πέμπτη, 24 Ιούλιος 2014 17:12

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Στα "πράσινα" ο Βαγγέλης Κουλόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Στα "πράσινα" ο Βαγγέλης Κουλόπουλος

Για λογαριασμό του Μεσσηνιακού θα σκοράρει τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Κουλόπουλος. Ο ικανός επιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι στον Τσικλητήρα Πύλου ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Παμίσου, του Τέλλου Αγρα και του Πανθουριακού.


Ο Μ..Γ.Σ. ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία μαζί του και προσμένει να  δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.  Ακόμα η καλαματιανή ομάδα απέκτησε και τον Γιάννη Τζαβάρα, 17 ετών μέσο από τη Δόξα Καλαμάτας και είναι κοντά σε συμφωνία με τερματοφύλακα από ομάδα Γ' εθνικής και νεαρό μέσο από ομάδα Α' τοπικής.
Στο "στόχαστρο" βρίσκονται ακόμα ένας αμυντικός και ένας ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, οι οποίοι αν αποκτηθούν θα ενισχύσουν αισθητά τους "πράσινους".
Θυμίζουμε ότι στο ρόστερ έχει ενταχθεί και ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Πανταζής (από ομάδα της Εύβοιας), ο οποίος είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Καλαμάτας.
Από εκεί και πέρα επέστρεψαν από δανεισμό οι Αρβανίτης, Μανωλόπουλος και Δημόπουλος, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Κούτρης που απείχε τα τελευταία χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Με άλλα λόγια η ομάδα θα στηριχθεί στους αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει, καθώς όλα σχεδόν τα βασικά στελέχη αποχώρησαν. Ως εκ τούτου  δεν υπάρχει το άγχος του πρωταθλητισμού, χωρίς να σημαίνει ότι ο Μεσσηνιακός θα έχει ρόλο κομπάρσου στην Α' τοπική.
Η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα έχει οριστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.