Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2021 15:01

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Δεύτερο σερί διπλό

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Δεύτερο σερί διπλό

Με σκόρερ τους Οδεμισιώτη και Κουρούπη ο Πανθουριακός νίκησε χθες στο Μελιγαλά με 2-0 τον τοπικό Εθνικό και συγκατοικεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο ρετιρέ του 1ου ομίλου της Α' τοπικής.

Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το δεύτερο σερί διπλό μετά το εντυπωσιακό 8-2 με την Αβία στην πρεμιέρα, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Οδεμισιώτης άνοιξε το σκορ με προβολή στο 15' ύστερα από ασθενής απόκρουση του γκολκίπερ σε σουτ και στο 65' ο Κουρούπης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα του Εθνικού και με κεφαλιά έγραψε το 0-2 σ' ένα σημείο που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν.
Η Θουρία ξεκίνησε καλύτερα το ματς και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Πουλάκο και δύο σουτ από Βασιλόπουλο και Ζαραφέτα, με τον Εθνικό να ισορροπεί σταδιακά το ματς, χωρίς όμως να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Το ματς στο δεύτερο ημίχρονο πήγε στη δύναμη και ο Πανθουριακός με το δεύτερο γκολ ουσιαστικά "κλείδωσε" το ματς.
Πριν το γκολ όμως έχασε τον Κακαλή που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης σε διεκδίκηση της μπάλας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Κινδύνευσαν από ανεμοστρόβιλο!

Το ματς διεκόπη προσωρινά στο 87', καθώς πέρασε ανεμοστρόβιλος με συνέπεια να κοπεί στα δύο ο πάγκος που κάθονταν οι γηπεδούχοι! Ευτυχώς τόσο ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Αργυρόπουλος που μας περιέγραψε το γεγονός, όσο και οι συνεργάτες του και οι παίκτες δεν τραυματίστηκαν, αλλά σίγουρα το σοκ ήταν μεγάλο. Τελικά το ματς συνεχίστηκε αργότερα χωρίς να αλλάξει το σκορ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γεωργαντά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός, Μάραντος (75' Ζύλφο), Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (46' Γεωργατσέλης), Νινιός, Κανελλόπουλος (75΄λ.τρ. Αλντέσκου), Σαραντόπουλος, Λάγιος, Βόρφυ (80' Αβράμης), Κοντομανωλόπουλος, Μακρής.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Κακαλής (55' λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Καλογερόπουλος, Οδεμισιώτης, Μπαστακός, Γεωργιόπουλος, Κουρούπης, Βασιλόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζαραφέτας, Πουλάκος (50' Μιχαλέας).