Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2021 15:38

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΕΡΑΝΗ 3-4: Πρώτη νίκη με εντυπωσιακό σκορ

Γράφτηκε από τον

Σε ένα παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ η Εράνη κατάφερε να κερδίσει χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Πεταλιδίου τον τοπικό Απόλλωνα με 4-3.

Ετσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση θύμισε αγώνα αγγλικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο από το σκορ, αλλά και από τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στη διάρκεια της και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, όπου ο διαιτητής Καυκάς προχώρησε σε προσωρινή διακοπή, που διήρκεσε 9 λεπτά.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να έχει καλή εικόνα, να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με 1-0 (έτσι έληξε το α’ μέρος) και να έχει φάσεις για να πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά οι παίκτες του δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Η Εράνη, που πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, δεν ήταν καλή στο πρώτο 45λεπτο, ενώ χρειάστηκε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του Ανδρώνη που έγινε τελικά αλλαγή στο 25’, καθώς επίσης στο ίδιο διάστημα βρέθηκε για κάποια λεπτά εκτός αγώνα και ο Τσόπελας εξαιτίας μικροπροβλήματος που του παρουσιάστηκε.
Στην επανάληψη η εικόνα της ήταν εντελώς διαφορετική προς το καλύτερο και με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει βάλει και άλλα γκολ, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη και όχι την αγχωτική με το 3-4.

Προηγήθηκε με Σεφεράσι

Στο 37’ ο Σεφεράσι με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου ο Κόλλιας βρήκε δίχτυα δύο φορές και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το γύρισε με Κόλλια, Γεωργιόπουλο

Συγκεκριμένα στο 53’ βγήκε τετ-α-τετ με τον Αργυρόπουλο και με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε 1-1 και στο 58’ από κόρνερ του Χρονόπουλου με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή “έγραψε” το 1-2. Στο 64’ μετά από κάθετη πάσα του Διονυσόπουλου, ο Δ. Γεωργιόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με σουτ πέτυχε το 1-3.

Ισοφάριση με Ηλιόπουλο, Σεφεράσι

Στο 77’ σουτ του Σαμοθράκη απέκρουσε ο Κουμπαρούλης και στην επαναφορά ο Ηλιόπουλος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-3. Στο 90’ ο Σεφεράσι με απευθείας φάουλ σχεδόν από το σημείο του κόρνερ έφερε το ματς στα ίσια σημειώνοντας το 3-3.

Λύτρωση με Χρονόπουλο στο 92'

Στο 92’ ο Χρονόπουλος με φάουλ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 3-4.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Κ. Ψυχογιάννη (πλασέ πάνω από τον Κουμπαρούλη) και Σαμοθράκη (κοντινό πλασέ απέκρουσε ο Κουμπαρούλης).
Η φιλοξενούμενη ομάδα όπως προαναφέραμε ήταν καλύτερη στο β’ ημίχρονο, όπου πέρα από τα 4 γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Συγκεκριμένα στο 60’ ο Κόλλιας με διπλή ευκαιρία δεν κατάφερε να σκοράρει, το ίδιο συνέβη και με τον Διονυσόπουλο στο 65’ όταν βγήκε τετ-α-τετ και δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αργυρόπουλου, καθώς επίσης και τον Νικολακόπουλο στο 79’.
Οπως προαναφέραμε ο διαιτητής Καυκάς λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης προχώρησε σε 9λεπτη προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης στο 80’.
Διαιτητής ήταν ο Καυκάς και βοηθοί διαιτητές οι Π. Νικολόπουλος, Ταβουλαρέας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Κ. Ψυχογιάννης, Χούτος, Σταματελόπουλος (10’ λ.τρ. Θεριός), Φωτόπουλος, Σεφεράσι, Ν. Ψυχογιάννης, Μεμά, Σαμοθράκης, Σαραντόπουλος (72’ Ηλιόπουλος), Γεωργιάδης.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Δ. Γεωργιόπουλος (68’ Νικολακόπουλος), Ανδρώνης (24’ λ.τρ. Λεβεντάκης), Γκότσης, Χρονόπουλος, Γκεβόρι, Μπάρκας, Αγγ. Γεωργιόπουλος (78’ Σπυρόπουλος), Διονυσόπουλος, Κόλλιας.