Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 10:31

SUPER LEAGUE 2: Ξεκαθαρίζει σήμερα για τηλεοπτικά και σέντρα

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα διοικητικό συμβούλιο, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στη Super League 2.

Σε αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τηλεοπτικό ζήτημα, καθώς η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Παράλληλα θα αποφασιστεί και η έναρξη του πρωταθλήματος, που δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου.
Η Καλαμάτα αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα εκτός έδρας τα Χανιά, που προβληματίζουν στα φιλικά προετοιμασίας. Να σημειωθεί ότι η Δόξα Δράμας δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ εθνική, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τις Καβάλα, Ζάκυνθο, Ασπρόπυργο που ήθελαν να παίξουν στη Super League 2. Οι εκκρεμότητες αυτές έχουν μάλιστα ως συνέπεια να μην έχει γίνει ακόμα η κλήρωση στη Γ’ εθνική, ενώ σε περίπτωση που οι παραπάνω ομάδες παίξουν στη SL2 θα γίνει ξανά κλήρωση!

Φιλική νίκη για την Κ 19 της Καλαμάτας

Με σκόρερ τους Σαούτη (28’) και Δικαιουλάκο (35’) η Κ 19 της Καλαμάτας νίκησε την Κυριακή σε φιλικό ματς στο Ασπρόχωμα με 2-0 τον Πάμισο, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Α’ τοπικής. Οι πιτσιρικάδες της “Μαύρης Θύελλας” είχαν μάλιστα αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο. Η αρχική 11αδα: Τσιφτσής, Μεμά, Γουρνάς, Στυλιανόπουλος, Σάλα, Σερπάνος, Σαούτης, Δικαιουλάκος, Γκότσης, Μούζος, Μουζάκης. Επαιξαν και οι Γιαννόπουλος, Ρούπας, Παυλής, Παπαγεωργόπουλος, Μωραγιάννης, Θεοφιλόπουλος.