Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 11:48

Τέταρτη αναβολή στην κλήρωση της Γ’ εθνικής!

Γράφτηκε από τον
Τέταρτη αναβολή στην κλήρωση της Γ’ εθνικής!

 

Από αναβολή σε... αναβολή. Ούτε σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής!

Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή στις 11 το πρωί.
Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ. χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.
Να σημειωθεί, ότι είναι η τέταρτη φορά που αναβάλλεται η κλήρωση και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή. Η σέντρα πάει για τις 24 Οκτωβρίου και βλέπουμε.
Ακόμα άλλωστε δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ο καταρτισμός των ομίλων και δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν. Οι πολλές εκκρεμότητες στη Super League 2 πάνε πίσω και τη Γ’ εθνική, στην οποία τη Μεσσηνία θα εκπροσωπήσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Ο ΑΟΔ έδωσε την Κυριακή φιλικό ματς στη Σκάλα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτη που ετοιμάζεται για την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Το Διαβολίτσι στάθηκε καλά, παρά τις απουσίες (Πάγια, Δημητρίου, Τσιγαρίδης, Γκελγκέρια), ενώ έπαιξαν τραυματίες οι Πιτσιλής και Καντούτσης. Δέχτηκε τα γκολ στο τέλος των ημιχρόνων, με το 2-0 να είναι ωστόσο οφσάιντ, ενώ στο 1-0 δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Α.Ο. Διαβολιτσίου. Το προχθεσινό φιλικό ήταν το τελευταίο ενόψει της πρεμιέρας. Δεν αποκλείεται όμως μετά την νέα αναβολή, να δοθεί ένα ακόμα τεστ.