Πέμπτη, 14 Οκτώβριος 2021 12:59

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Δύο ταχυτήτων το πρωτάθλημα”, εκτιμά ο Τ. Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Δύο ταχυτήτων το πρωτάθλημα”, εκτιμά ο Τ. Σακελλαρόπουλος


Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποιεί ο Απόλλωνας στην Α’ τοπική, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ.

Η καλαματιανή ομάδα νίκησε στην πρεμιέρα με 2-0 την δυνατή Α.Ε. Μάνης και την δεύτερη αγωνιστική εκτός με 3-0 την Σπερχογεία. Ετσι ισοβαθμεί με τον Πανθουριακό στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου και με νέα νίκη το Σάββατο επί της Ομόνοιας ο Απόλλωνας θα είναι μόνος πρώτος, αφού η ομάδα της Θουρίας έχει ρεπό.
Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος, που βρίσκεται για μία ακόμη σεζόν στον πάγκο, τονίζει στην “Ε” ότι: “Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, γιατί ακόμα δεν έχουμε πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που μπορούμε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο ντέρμπι με την Ομόνοια”. Οσο για το στόχο στο πρωτάθλημα; “O στόχος θα βγει από την απόδοση των παικτών μέσα στο γήπεδο. Οταν έχεις νεανική ομάδα, σίγουρα έχεις και προοπτική”. Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος εκτιμά στη συνέχεια ότι: “Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων και αυτό φαίνεται από τα μεγάλα σκορ. Δεν είναι τόσο καλό το επίπεδο και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ κάποιων ομάδων”.
Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί μεθαύριο χωρίς τον στρατευμένο Τόσκα και τον Κοτσιλιέρη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Μπούνα και Αγγελόπουλου λόγω τραυματισμού.