Πέμπτη, 14 Οκτώβριος 2021 11:05

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό με Παναχαϊκή στα Φιλιατρά αντί για... Χανιά

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό με Παναχαϊκή στα Φιλιατρά αντί για... Χανιά

Υπό κανονικές συνθήκες η Καλαμάτα θα ταξίδευε το Σάββατο για την Κρήτη προκειμένου να αντιμετωπίσει τα Χανιά στην πρεμιέρα της Super League 2. Η νέα αναβολή όμως του πρωταθλήματος αναγκάζει τη “Μαύρη Θύελλα” να δώσει ένα ακόμα φιλικό τεστ προετοιμασίας.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα βρεθεί μεθαύριο στην Τριφυλία και συγκεκριμένα στα Φιλιατρά για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή (3 μ.μ.). Η τελευταία προετοιμάζεται για τη Γ’ εθνική, που επίσης δεν θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Το φιλικό γίνεται στα Φιλιατρά, γιατί το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας έχει κλείσει για επανασπορά, ενώ στη Μεσσήνη αγωνίζεται το Σάββατο ο Πάμισος με αντίπαλο την Σπερχογεία για την 3η αγωνιστική της Α’΄τοπικής. Αντίθετα η Εράνη έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο και το γήπεδο των Φιλιατρών είναι διαθέσιμο.
Να σημειωθεί ότι μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Στάδιο, η Καλαμάτα θα αγωνίζεται ως γηπεδούχος στην Super League 2 στη Μεσσήνη. Οσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου εφόσον βρεθεί λύση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο στη σημερινή συνάντηση της διοργανώτριας με τον Λευτέρη Αυγενάκη..
Τέλος στην Καλαμάτα περιμένουν την μπλε κάρτα του Λουπάνο ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.