Παρασκευή, 15 Οκτώβριος 2021 14:44

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ετοιμος για το ντέρμπι κορυφής στη Μεθώνη

Γράφτηκε από τον

Από τη Μεθώνη θα φιλοξενηθεί την Κυριακή ο Ακρίτας Κορώνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Α’ τοπικής.

Ενα ματς που έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα και συγκατοικούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Για την ακρίβεια, η Μεθώνη έχει μια νίκη στην πρεμιέρα με το Καλό Νερό και μία στα χαρτιά με τον Παπαφλέσσα Χώρας, που δεν μετέχει στο πρωτάθλημα. Η Κορώνη επικράτησε στην πρεμιέρα με 1-0 του Τέλλου Αγρα και την περασμένη Κυριακή με το ίδιο σκορ του Καλού Νερού στην Κυπαρισσία.
Η Κορώνη θα δώσει μεθαύριο το δεύτερο σερί εκτός έδρας με στόχο φυσικά να διευρύνει το αήττητο.
“Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Εχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι με τη Μεθώνη, όπου θα πάμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε άγχος. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ότι βγει”, λέει στην “Ε” ο Σπύρος Τσίκινης (φωτό) για το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Ακρίτα θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Δημήτρη Γαλανόπουλο, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του. Αντίθετα θα απουσιάσει ξανά ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουτσουμπός, που είναι η μοναδική απουσία εν όψει Μεθώνης.