Κυριακή, 17 Οκτώβριος 2021 18:07

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τα αποτελέσματα σε Α’ και Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

Με πέντε αναμετρήσεις στην Α’ τοπική και τέσσερις στην Α1 τοπική συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή το τοπικό ποδόσφαιρο στη Μεσσηνία.

Στον 2ο όμιλο της Α’ τοπικής η Κορώνη πήρε με το... γνωστό 1-0 το ντέρμπι με τη Μεθώνη εκτός έδρας και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Κυπαρισσία νίκησε με 4-1 το Καλό Νερό πετυχαίνοντας το πρώτο της τρίποντο, ενώ σπουδαίο διπλό πήρε ο Τέλλος Αγρας στο Πεταλίδι επί του Απόλλωνα με σκορ 3-2.
Στον 1ο όμιλο η Μάνη ως τυπικά φιλοξενούμενη συνέτριψε με 5-0 την Αβία κατακτώντας την πρώτη της νίκη, ενώ ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς του Εθνικού Μελιγαλά με τον Ολυμπιακό Ανάληψη.
Στην Α1 τοπική ο Ηρακλής Καλαμάτας ήταν καταιγιστικός στο “Γ. Λουκαρέας” απέναντι στον Πανιώνιο, τον οποίο συνέτριψε με 7-0! Ετσι η ομάδα του Αρη Γαλανόπουλου είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Ολυμπιακού Καλαμάτας από το Νέο Αρι, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Φασουλή στον πάγκο της ομάδας του Αρι.
Στο Δώριο ο Δωριέας αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με τη Θύελλα Χαρακοπιού, ενώ ο Αστέρας Αρφαρών πήρε άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα κυριακάτικα ματς:

Α’ ΤΟΠΙΚΗ

1ος όμιλος

Εθνικός Μελιγαλά – Ολυμπιακός Ανάληψης 1-1
Α.Ε. Αβίας – Α.Ε. Μάνης 0-5

2ος όμιλος

Απόλλωνας Πεταλιδίου – Τέλλος Αγρας 2-3
Κυπαρισσία – Καλό Νερό 4-1
Μεθώνη – Ακρίτας Κορώνης 0-1

Α1 ΤΟΠΙΚΗ

Νέος Αρις - Ολυμπιακός Καλαμάτας 4-2
Αστέρας Αρφαρών - Ηρακλής Κυπαρισσίας 3-0 (α.α.)
Πανιώνιος Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας 0-7
Δώριο - Θύελλα Χαρακοπιού 0-0

* Η φωτό είναι από τη σελίδα του Α.Ο. Μεθώνης στο Facebook.