Παρασκευή, 25 Ιούλιος 2014 17:56

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα

Γράφτηκε από τον

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μιλτιάδης και έπεται συνέχεια. Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας ήρθε σε συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο (φωτό), ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον Μιλτιάδη.

Πέρυσι ήταν στον Τέλλο Αγρα,  παλαιότερα στην Εράνη και θεωρείται από τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1.    Το ίδιο ισχύει και για τον επιθετικό Νίκο Νικολόπουλο από τη Μεθώνη, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία, όπως επίσης και ο αμυντικός Χαράλαμπος Μπαχούμας που έπαιζε στον Παπαφλέσσα Χώρας.
Ακόμα αποκτήθηκαν ο μέσος Λυκούργος Ανδρώνης του Νικολάου από τον Τέλλο Αγρα και ο αμυντικός Παναγιώτης Γεωργιόπουλος από την Α.Ε. Γαργαλιάνων.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι νέες προσθήκες για τον Μιλτιάδη, ο οποίος θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 7 Αυγούστου. Επικεφαλής στο τεχνικό τιμ είναι οι Κώστας Στυλιανόπουλος και Σωτήρης Καναβός.  Το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.
Απαντες βέβαια στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι η Α1 είναι μια καινούρια κατηγορία και θα έχει αρκετές δυσκολίες.


Νέος πρόεδρος
ο Μανώλης Κατρής


Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης έγιναν πρόσφατα στον Μιλτιάδη με το Μανώλη Κατρή να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου αντί του Γιώργου Καλογερόπουλου, τον οποίο το νέο συμβούλιο τον ευχαριστεί για την πρόσφορά του.
Αναλυτικά η σύνθεση της διοίκησης έχει ως εξής:
Μανώλης Κατρής (πρόεδρος), Γιώργος Τσέλιος (αντιπρόεδρος), Κωνσταντίνος Κατρής (γραμματέας), Νικόλαος Στυλιανόπουλος (ταμίας), Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος (γενικός γραμματέας), Σωτηρία Σταθοπούλου (έφορος υλικού), Γιώργος Κατρής, Αθανασία Κατρή, Ευγενία Κατρή (μέλη). Αλέκος Κατρής (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων).